Noi detalii de la negocierile CFR-ului pentru Lacina Traore: “Încă sunt discuţii cu clubul de care aparţine”

Noi detalii de la negocierile CFR-ului pentru Lacina Traore: “Încă sunt discuţii cu clubul de care aparţine”
| Foto: foto amiensfootball.com

Atacantul ivorian ar putea reveni în Gruia după șapte ani în care a evoluat în cele mai puternice campionate de pe continent.

adus în Europa. Atacantul ce aparține de Ujpest s-a declarat în repetate rânduri încântat de posibilitatea de a îmbrăca din nou tricoul alb și vișiniu, dar și de a evolua din nou sub comanda lui Dan Petrescu. Formația din Gruia negociază în aceste zile mutarea, iar discuțiile au intrat pe ultima sută de metri.

Bogdan Mara a dezvăluit stadiul negocierilor pentru atacantul Ivorian. “Încă sunt discuţii cu clubul de care el aparţine. Sperăm că săptămâna asta se vor clarifica într-un fel sau altul. Să vedem dacă vom ajunge la un punct comun. Cine e mai în formă şi cine se pregăteşte mai bine joacă. Nu contează numele la noi”, a declarat Mara pentru Prosport.

În vârstă de 29 de ani, Lacina Traore a evoluat pentru CFR Cluj în perioada 2008-2011, timp în care a strâns 63 de meciuri și a marcat de 19 ori. Alături de “feroviari”, atacantul a cucerit două titluri și două Cupe ale României.

Comenteaza