Detalii despre intervenția la care a fost supus Țucudean. “Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc”

Detalii despre intervenția la care a fost supus Țucudean. “Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Golgheterul Ligii 1 a fost suferit o operație pe cord la o clinică din Viena, iar atacantul ar putea reveni pe teren în actuala stagiune.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei și ai echipei naționale, George Țucudean, a fost supus unei intervenții la inimă, motiv pentru care a ratat ultimele meciuri. Deși CFR Cluj susține că atacantul are o problemă musculară, golgheterul campionatului a fost la Viena pentru a-și rezolva problemele cardiace. Bunicul lui Țucudean, Gheorghe Cosma, a oferit detalii despre intervenția la care a fost supus nepotul său.

“A suferit o intervenţie la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. Doctorii mi-au zis: 'Nu vă îngrijoraţi. Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc, ca pe o piesă de maşină”, a declarat Cosma, pentru libertatea.ro.

George Țucudean suferă de sindromul Wolff - Parkinson - White, afecțiune ce l-a forțat și pe tatăl său, Marius Țucudean, să se retragă din fotbal la doar 27 de ani, în 1994.

Comenteaza