Noi detalii despre neconvocarea lui Bălgrădean. “S-a văzut clar că nici la echipa de club nu a fost în lot”

Noi detalii despre neconvocarea lui Bălgrădean. “S-a văzut clar că nici la echipa de club nu a fost în lot”
| Foto: digisport.ro

Antrenorul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, a explicat motivele pentru care portarul CFR-ului nu a fost selecționat pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.

După ce s-a vorbit despre un conflict între selecționer și Cristian Bălgrădean, Federația Română de Fotbal a emis un comunicat care nega disputa dintre cei doi. La doar o zi distanță și Dică, secundul echipei naționale a României, a dezmințit informațiile despre posibilul conflict și a dezvăluit motivele pentru care goalkeeper-ul de la CFR Cluj nu a fost convocat.

“Am văzut că ar fi fost un conflict. Nu a fost. El nu a ajuns, pentru că era accidentat când noi am făcut convocările. S-a văzut clar că nici la echipa de club nu a fost în lot pentru meciul de campionat. Avem încredere în toți portarii de la echipa națională. Florin Iacob rămâne la națională. Am decis să-l chemăm pe Radu, deoarece în Italia s-au ridicat restricțiile.

L-am chemat și pe el, e un jucător tânăr, de perspectivă, dorim să-i cunoască și ei pe băieți. Cu cât e mai mult în angrenajul naționalei, cu atât e mai bine și pentru noi și pentru ei. Pe mine Iacob m-a impresionat, mi-a plăcut atitudinea, personalitatea lui și chiar vorbeam că ne bucurăm că l-am chemat”, a declarat Dică, potrivit Digisport.

Pentru partidele cu Macedonia de Nord, Armenia și Germania au fost convocați patru portari: Florin Niță, Ionuț Radu, David Lazar și Florin Iacob.

Comenteaza