Noi detalii despre o posibilă plecare a lui Camora de la CFR Cluj. Agentul jucătorului a clarificat situația

Noi detalii despre o posibilă plecare a lui Camora de la CFR Cluj. Agentul jucătorului a clarificat situația

Căpitanul campioanei a intrat în ultimele șase luni de contract cu formația din Gruia și poate negocia cu orice formație interesată.

Venit în 2011 în România, portughezul este unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul clujenilor. A evoluat în Liga Campionilor alături de “feroviari” și a cucerit două titluri de campion, în alb și vișiniu. Totuși, contractul său nu a fost încă prelungit și se discută din ce în ce mai des despre o plecare a fundașului lateral la vicecampioana FCSB.

Agentul fotbalistului a oferit noi detalii de la negocieri. “Eu sunt agentul lui Camora și nu am vorbit niciodată cu domnul Becali. Poate că un alt agent care știe că lui îi expiră înțelegerea în această vară a încercat să facă această afacere și l-a oferit Stelei pe Camora. Vă asigur eu că nici eu, nici jucătorul nu avem cunoștință despre așa ceva.

Camora este căpitanul CFR-ului, iubește acest club, suporterii și negociem pentru a semna prelungirea. Am discutat cu CFR și, chiar dacă nu avem un răspuns de la ei, nu vom negocia cu nimeni pentru că jucătorul dorește să se retragă de la CFR, club care i-a dat totul”, a declarat Sergio Guedes, conform gsp.ro.

Fundașul portughez a îmbrăcat de 269 de ori trocul CFR-ului și a înscris de șase ori. În acutalul sezon, Camora a evoluat în 22 de partide și a oferit șapte pase decisive.

Comenteaza