Noi detalii despre plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj: “Cineva a decis să încalce un contract pe care şi l-a asumat”

Noi detalii despre plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj: “Cineva a decis să încalce un contract pe care şi l-a asumat”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor din Gruia a vorbit din nou despre perioada petrecută alături de “feroviari” și despre despărțirea sa de echipa clujeană.

La începutul sezonului trecut, după ce Dan Petrescu a plecat în China, CFR Cluj l-a numit antrenor pe Edi Iordănescu. Tehnicianul nu a rezistat mult în Gruia, deși a cucerit un trofeu în chiar primul său meci. Victoria din Supercupă a fost și singurul succes al lui Iordănescu Jr. pe banca “feroviarilor”, fiind urmat de o remiză cu FC Botoșani și un eșec cu Malmo. După cele trei partide, tehnicianul a fost demis de la CFR Cluj.

Edi Iordănescu a vorbit din nou despre plecarea sa din Gruia. “S-a speculat mult pe tema asta, câţi bani a luat Iordănescu. Cred că am luat atât cât meritam, pentru că cineva a decis să încalce un contract pe care şi l-a asumat, cu nişte condiţii pe care şi le-a asumat. Şi dacă a vrut să facă o aroganţă... că a vrut după trei jocuri, în condiţiile în care am câştigat o Supercupă, să îmi facă treaba asta. Atunci a plătit pentru treaba asta. Personaj care după câteva ore mă chema înapoi”, a spus antrenorul, la Telekom Sport.

Tehnicianul a explicat și de ce a ales să accepte mai puțini bani, decât cei stipulați în contract pentru demitere. “Lumea la un moment dat m-a judecat că de ce am acceptat mai puţin decât era iniţial. Tocmai pentru că nu voia să îmi mai desfacă contractul şi mă chema înapoi.  Şi atunci am intrat la negocieri, am spus că nu mă mai întorc”, a precizat Iordănescu.

Comenteaza