Noi detalii despre situația cazurilor de COVID-19 de la Universitatea Cluj

Noi detalii despre situația cazurilor de COVID-19 de la Universitatea Cluj
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană arată, într-un comunicat, că toți cei infectați din cadrul clubului au o stare de sănătate bună.

“FC Universitatea Cluj anunță că jucătorii și membrii staff-ului tehnic auxiliar depistați pozitiv cu SARS-CoV-19 au dezvoltat o formă ușoară și au prezentat doar simptome minore, nefiind necesară internarea. Aceștia au urmat, în izolare, tratamentul recomandat de medici, iar starea lor de sănătate este una bună.

Jucătorii și membrii staff-ului auxiliar depistați pozitiv, ca de altfel și ceilalți sportivi și angajați ai clubului, sunt monitorizați permanent de echipa medicală a clubului, în colaborare cu medici infecționiști.

Pentru reintegrarea lor în programul competițional, la finalul celor 14 zile de izolare, FC Universitatea Cluj colaborează îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publică Cluj, conform reglementărilor în vigoare și a protocolului dintre Federația Română de Fotbal și Ministerul Sănătății.

Clubul le mulțumește medicilor clujeni pentru profesionalismul și pasiunea cu care își fac datoria, dar și suporterilor, pe care i-a simțit aproape în toată această perioadă complicată. Ne dorim să revenim cât mai repede pe teren și să ne bucurăm împreună de fotbal. Până atunci, vă rugăm să aveți grijă de voi, să purtați mască și să respectați toate măsurile de protecție!”, arată conducerea clubului.

Comenteaza