Noi detalii despre situația financiară a campioanei: “S-a semnat o înțelegere”

Noi detalii despre situația financiară a campioanei: “S-a semnat o înțelegere”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Directorul sportiv al formației din Gruia, Bogdan Mara, a vorbit pe larg despre dificultățile cu care se confruntă “feroviarii.

După informațiile apărute conform cărora CFR Cluj se confruntă din nou cu probleme financiare, oficialul campioanei a explicat situația. Bogdan Mara susține că echipa are stabilitate financiară, dar recunoaște că jucătorii au semnat o înțelegere pentru amânarea unui salariu.

“Suntem în urmă cu un singur salariu, cel de pe luna septembrie, în rest suntem la zi, S-a ajuns la o înțelegere cu jucătorii, lucrurile nu stau așa cum sunt aruncate prin ziare. Toată lumea a fost înțelegătoare.

S-a semnat o înțelegere cu privire la salariul pe luna septembrie care se va plăti în următoarele 2 luni. Trebuia să fim la zi cu salariile până pe 30 septembrie, deoarece a venit monitorizarea UEFA.

Nu avem nicio problemă din punct de vedere financiar, s-au plătit foarte multe din datoriile din urmă. S-au dat și bonusurile jucătorilor pe care le aveau restante de mult timp, pentru sezonul trecut”, a explicat Bogdan Mara pentru Digisport.

Comenteaza