Noi detalii despre situația lui Alex Ioniță: “Sunt echipe care ar vrea să îl ia, este o decizie importantă”

Noi detalii despre situația lui Alex Ioniță: “Sunt echipe care ar vrea să îl ia, este o decizie importantă”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Mijlocașul împrumutat de CFR Cluj la CSU Craiova ar putea părăsi formație din Oltenia după doar șase luni pe “Ion Oblemenco”.

Deși a fost în Gruia pentru a schimba jocul campioanei, fotbalistul crescut de Rapid nu a reușit să se integreze în sistemul propus de Dan Petrescu. Mijlocașul a fost trimis în vară la Craiova, însă nici la echipa din Oltenia nu a reușit să se impună printre titulari. La începutul anului s-a vorbit de un interes al Rapidului, însă reîntoarcerea lui Ioniță în Giulești nu s-a concretizat.

Directorul departamentului de scouting al campioanei, Marius Bilașco, a oferit noi detalii despre situația fotbalistului. “Nici nouă nu ne convine situaţia jucătorului, dar eu cred că în următoarele zile lucrurile se vor clarifica şi în privinţa lui. Nu ne aşteptam să ajungă în poziţia asta , pentru că e un jucător valoros. Acum, ce s-a întâmplat la Craiova, de ce nu a fost luat în pregătire, nici noi nu ştim exact. Nu aş vrea să spun că nu sunt şanse, dar e o mutare foarte importantă, atât pentru Alex, cât şi pentru CFR Cluj.

Cred eu că foarte multe echipe din Liga I l-ar vrea pe Alex Ioniţă. Sunt echipe care ar vrea să îl ia, este o decizie importantă pe care şi noi trebuie să o luăm, pentru că nu te întâlneşti prea des cu o situaţie de genul ăsta. Şi cred că e atât de importantă, încât trebuie gândită foarte bine. El trebuie să joace, asta e clar. Acum, diferenţa dintre Liga I şi Liga a II-a”, a declarat oficialul CFR-ului.

În actuala stagiune, Ioniță a evoluat în 10 partide, a înscris un gol și a oferit un assist.

Comenteaza