Noi detalii despre situația lui Billel Omrani: “El tot la CFR va reveni indiferent unde se va transfera”

Noi detalii despre situația lui Billel Omrani: “El tot la CFR va reveni indiferent unde se va transfera”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a vorbit despre viitorul atacantului francez, al cărui contract expiră la finalul sezonului.

Deși recunoaște că echipa clujeană nu îi poate satisface pretențiile financiare, oficialul “feroviarilor” e convins că Billel Omrani va reveni la CFR Cluj, chiar dacă se va despărți de campioni la finalul stagiunii. Președintele formației din Gruia susține că francezul este atașat de tot ceea ce reprezintă clubul clujean.

“E jucătorul CFR-ului până în vară. E atras de Cluj, de echipă, de suporteri, de stadion. Nu putem să oferim ce oferă o echipă din Arabia, China.

Nicio echipă din România nu poate să satisfacă pretentiile financiare pe care le poate oferi China. Noi tot discutăm cu el. Este montat, concentrat.

Au fost și discuții din Coreea. Nu a vrut să meargă. A zis că vrea să rămână la CFR Cluj, îi place aici. Are un nivel de inteligență mare, dar uneori ne este greu să îl înțelegem.

El se simte bine. Are o parteneră de viață cu care se simte bine. E studentă la Medicină. Ne bucurăm și pentru el, și pentru noi. El tot la CFR va reveni indiferent unde se va transfera”, a spus Cristi Balaj la Pro X.

Comenteaza