Noi detalii despre situația lui Dan Petrescu: “Este normal să existe oferte pentru el, mereu vor exista”

Noi detalii despre situația lui Dan Petrescu: “Este normal să existe oferte pentru el, mereu vor exista”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Fostul antrenor al campioanei CFR este dorit de mai multe echipe din Europa și Asia, dar și de rivala “feroviarilor” din campionat, CS U Craiova.

După despărțirea de formația din Gruia, Dan Petrescu ar putea reveni mai repede decât se aștepta pe banca tehnică. Tehnicianul este dorit de mai multe echipe, printre care și FC Nantes, din Ligue 1. Totuși, fostul impresar, Victor Becali, susține că antrenorii români pot ajunge în țări din est, precum Rusia sau Turcia, nu în campionate puternice precum cel francez.

“Am citit și eu în presă. Nu cred că va ajunge la Craiova, acolo este un antrenor. Dan Petrescu a demonstrat, este normal să existe oferte pentru el, mereu vor exista oferte.

Este greu pentru antrenorii români să ajungă în campionate precum acesta (n.r Ligue 1). Noi deocamdată putem să mergem în Ucraina, Rusia sau Turcia.

Îl avem pe Ursea la Nice, dar el era deja stabilit acolo, e altceva, oricum îi urez baftă. Cât despre Dan Petrescu, eu cred că până în ianuarie nu o să fie nimic concret.

Acum se termină meciurile, vin sărbătorile, are și el nevoie de o vacanță. Trebuie să stea alături de familie în această perioadă. Toată lumea îl critica pe Dan Petrescu, dar când s-a tras linie au văzut cu toții ce performanțe a reușit.

S-a văzut și la meciul cu FCSB că Edi Iordănescu a jucat precum Petrescu. El e un băiat inteligent, dar are nevoie de timp până să-și impună ideile”, a declarat fostul impresar pentru Digisport.

Comenteaza