Noi detalii despre situația lui Boli. “Se întâmplă ca anumiți impresari să le sucească mințile jucătorilor”

Noi detalii despre situația lui Boli. “Se întâmplă ca anumiți impresari să le sucească mințile jucătorilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Proaspăt plecat din Gruia, Bogdan Mara a vorbit despre situația fundașului care a refuzat să se antreneze alături de campion în ultimele zile.

Deși a fost unul dintre oamenii de bază în finalul sezonului, Kevin Boli era decis să îi părăsească pe “feroviari”. Fundașul a fost ofertat de către divizionara secundă din Turcia Samsunspor și era aproape de a semna o înțelegere.

Totuși, Boli avea nevoie și de aprobarea formației din Gruia. A încercat să forțeze mâna oficialilor și a refuzat să se antreneze în ultimele zile. În cele din urmă, stopperul a decis să revină la ședințele de pregătire și să rămână alături de campioni.

Bogdan Mara, fostul director sportiv al CFR-ului, a clarficat situația francezului și l-a acuzat pe impresarul lui Boli că a încercat să îl manipuleze pe fotbalist.

“Toate lucrurile s-au rezolvat, a revenit la antrenament și Boli. Probabil a primit o ofertă, se întamplă ca anumiți impresari să le sucească mințile jucătorilor cu oferte fără să mai pună problema că au contract; s-au achitat și restanțele respective. Anumiți impresari nu știu condițiile contractuale ale jucătorilor și se ajunge la astfel de situații”, a declarat Mara, la Digisport.

Comenteaza