Noi detalii despre situația lui Mike Cestor: “Obiectivul nu este să continuăm la o echipă din România”

Noi detalii despre situația lui Mike Cestor: “Obiectivul nu este să continuăm la o echipă din România”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul campioanei se află în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice formație interesată de serviciile sale.

Deși s-a vorbit despre interesul rivalelor de la FCSB și CS U Craiova, agentul lui Mike Cestor a dezvăluit că singura ofertă primită de stopper a fost din partea formației din Gruia. Cu toate acestea, Mihai Joița a anunțat și că fundașul ar prefera să nu mai continue în Liga 1 după finalul stagiunii în curs.

“Singura ofertă pe care o avem în acest moment este cea de la CFR Cluj de prelungire. Probabilitatea ca Mike Cestor să plece în acest moment este aproape nulă, adică va rămâne până în vară la CFR.

Iar în vară va merge foarte probabil la o echipă din străinătate. Obiectivul meu și al lui Mike nu este să continuăm la o echipă din România.

Ceea ce aruncă prin presă cei de la CFR Cluj, cu discuții ale noastre cu FCSB, Craiova, Sepsi sau cine o mai fi, sunt doar fumigene, și nu înțeleg care e rostul lor”, a spus Joița pentru Fanatik.

Sosit în 2019 la CFR Cluj, de la Astra Giurgiu, Mike Cestor a strâns 46 de apariții în tricoul vișiniu, a înscris de 3 ori și a oferit o pasă decisivă. Alături de ”feroviari”, fundașul a cucerit două titluri în Liga 1.

Comenteaza