Noi detalii despre situația lui Țucudean: “Am avut oferte şi acum, dar şi în vară”

Noi detalii despre situația lui Țucudean: “Am avut oferte şi acum, dar şi în vară”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii își doresc să îl păstreze cât mai mult timp pe golgheterul Ligii 1, dar nu ar spune pas unei oferte venite la finalul sezonului.

După o primă jumătate de sezon foarte bună la CFR, George Țucudean a devenit indispensabil echipei în actuala stagiune. Atacantul originar din Arad a marcat de 14 în Liga 1 și conduce clasamentul golgheterilor. Deși s-a vorbit despre interesul unor echipe puternice, precum FC Nantes sau Rubin Kazan, “feroviarii” nu au renunțat la internaționalul român. Formația din Gruia ar dori să păstreze actualul nucleu de jucători pentru a obține al doilea titlu consecutiv și al cincilea din istorie.

Oficialul campioanei, Bogdan Mara a oferit detalii despre negocierile din această iarnă. “Noi am încercat acum să menţinem grupul de jucători care a dus greul. Şi de aceea nu am acceptat orice ofertă. Am avut oferte şi acum, dar am primit şi în vară. Nu suntem dispuşi să-l lăsăm să plece acum pe Ţucudean, vom vedea la vară. Nu avem de unde să ştim când apare o ofertă. Nu spunem că nu va pleca, dar în princpiu trebuie să păstrăm acest nucleu”, a explicat Mara, pentru Prosport.

George Țucudean a fost transferat la începutul lui 2018 la CFR Cluj, iar în 34 de partide în Liga 1 a înscris 18 goluri. Vârful conduce clasamentul celor mai buni marcatori din actualul sezon, cu 14 reușite, una mai mult decât Mitriță, plecat între timp la New York City.

Comenteaza