Noi detalii despre starea de sănătate a lui Cristi Manea: "Are încă o sensibilitate"

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Cristi Manea: "Are încă o sensibilitate"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul CFR-ului nu a mai jucat din luna septembrie, atunci când a fost integralist în duelul dintre România și Israel.

Deși se vorbea despre o posibilă revenire a sa pe gazon la meciul cu UTA, din etapa a 17-a din Superligă, Cristi Manea nu este încă refăcut în totalitate. Accidentarea suferită la echipa națională l-a ținut departe de teren aproximativ trei luni, însă conducerea CFR-ului rămâne optimistă.

Prin vocea președintelui formației din Gruia, Cristi Balaj, "feroviarii" anunță că Manea ar putea reveni curând, însă încă simte anumite dureri în zona genunchiului.

"În continuare are anumite dureri. Din ce am înțeles s-a refăcut. Are încă o sensibilitate la nivelul genunchiului. Sunt convins că își va reveni.

E un jucător care sperăm să revină nu doar la clubul nostru, ci la echipa națională. Se pregătește, face antrenament cot la cot cu jucătorii.

Nu știu, un nerv, o sensibilitate, dar din ce am înțeles se va rezolva și suntem optimiști. Nu sunt specialist și mi-e greu să îmi dau cu părerea", a explicat Balaj pentru Fanatik.

Doar 8 apariții a strâns Cristi Manea în actualul sezon, 6 în Superligă și două în preliminariile UEFA Conference League.

Comenteaza