Noi detalii despre starea patronului campioanei: "S-a recuperat mai bine decât se așteptau medicii"

Noi detalii despre starea patronului campioanei: "S-a recuperat mai bine decât se așteptau medicii"
| Foto: gsp.ro

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a oferit noi informații despre evoluțis stării de sănătate a lui Nelu Varga.

Aflat în spital după o serie de evenimente cauzate de eliminarea CFR-ului din preliminariile Ligii Campionilor, patronul clubului clujean se recuperează din ce în ce mai bine. Cristi Balaj, preșdintele campioanei, a dezvăluit care e starea de sănătate a lui Varga.

"Este mai bine. Am vorbit cu membrii familie și este din ce în ce mai bine. A avut noroc, șansă. Îmi momentul în care te iubește Dumnezeu, își mai acordă un green card.

Este o situație medicală și mi se pare ca membrii familie să fie cei care detaliază. A avut anumite probleme medicale, s-a internat, foarte bine îngrijit, a comunicat tot timpul și s-a recuperat mai bine decât se așteptau medicii.

Este mai bine, dar există o oarecare precauție, monitorizare. Dacă mă întrebați pe mine, la cât volum de muncă a avut, chiar îi priește această pauză involuntară. Nu trebuia să fie așa. Informațiile legate de comă indusă au fost exagerări, să nu zic intoxicări", a spus Balaj pentru Digisport.

Comenteaza