Noi informații despre ruptura dintre Arlauskis și CFR Cluj: “Și-a decis viitorul la echipă, el a vrut să plece”

Noi informații despre ruptura dintre Arlauskis și CFR Cluj: “Și-a decis viitorul la echipă, el a vrut să plece”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul lituanian a părăsit România imediat după eliminarea formației din Gruia în play-off-ul Europa League, împotriva Stelei Roșii Belgrad.

Deși inițial susținea că a revenit în Lituania din cauza unei accidentări, Giedrus Arlaukis a recunoscut de curând că își caută un nou angajament, având în vedere că relația sa cu fostul președinte al CFR-ului, Marian Copilu, era singurul motiv pentru ca a acceptat să evolueze pentru “feroviari”.

Un apropiat al lui Dan Petrescu, Florin Prunea, cel pe care tehnicianul la-a dorit în Gruia, a oferit noi detalii despre situația portarului și despre motivul plecării sale de la CFR Cluj.

“Nu știu dacă Petrescu a renunțat sau Arlauskis a plecat. Eu cred că Arla și-a decis viitorul la echipă, el a vrut să plece, nu cred că a fost dat afară de Petrescu.

Pentru că în mandatele anterioare, mi-aduc aminte, mă întâlneam în aeroport cu ei și erau împreună, tot timpul îl vedeam împreună cu Arlauskis. L-a avut și la Urziceni, l-a avut și la alte echipe. A câștigat cu el. Nu cred că a fost decizia lui Dan Petrescu, sincer”, a declarat Prunea pentru Prosport.

Comenteaza