Noi probleme financiare la CFR Cluj. Jucătorii nu și-au primit ultimele trei salarii

Noi probleme financiare la CFR Cluj. Jucătorii nu și-au primit ultimele trei salarii
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana se confruntă din nou cu dificultăți din punct de vedere financiar, chiar înaintea startului play-off-ului din Liga 1.

CFR Cluj se pregătește de finalul sezonului regulat, însă clubul trece printr-o perioadă dificilă. Potrivit Fanatik, fotbaliștii din Gruia nu au primit cele trei salarii din 2021, iar tensiunea din cadrul lotului este în creștere. Jucătorilor aflați sub comanda lui Edi Iordănescu li s-a spus că vor primii salariile până în 25 martie, însă oficialii campioanei nu au reușit să își onoreze promisiunea.

Conducerea CFR-ului a transmis o nouă dată la care vor fi achitate restanțele și speră ca situația să se rezolve cât mai repede, grație drepturilor TV pe care urmează să se încaseze clubul clujean. Având în vedere că datoriile față de jucători sunt pentru anul 2021, “feroviarii” nu au avut probleme cu obținerea licenței pentru cupele europene.

În această seară, CFR Cluj se duelează cu Dinamo, pe teren propriu. Partida din runda cu numărul 29 din sezonul regulat e programată de la 20:30.

Comenteaza