Doi jucători se răzbună pe Dan Petrescu și refuză cerințele CFR-ului

Doi jucători se răzbună pe Dan Petrescu și refuză cerințele CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Din cauza faptului că nu au primit prea multe șanse din partea tehnicianului, doi fotbaliști refuză planul propus de oficialii campioanei pentru a diminua pierderile financiare ale clubului.

CFR Cluj încearcă să limiteze impactul pe care întreruperea campionatului l-a avut asupra bugetului. Conducătorii din Gruia le-au propus jucătorilor să renunțe la salariul pe aprilie, pe care îl vor primi doar în cazul în care echipa va ajunge din nou în grupele unei competiții europene. Chiar dacă la început au fost reticenți, majoritatea fotbaliștilor au acceptat în cele din urmă propunerea.

Totuși, doi dintre jucătorii străini mai trebuie convinși să semneze propunerea campioanei. Este vorba despre Yacouba Sylla și Michael Pereira. Potrivit GSP, cei doi se răzbună pe Dan Petrescu pentru faptul că nu au evoluat prea mult în actuala stagiune.

Deși CV-ul lui este unul important, Sylla nu l-a impresionat pe antrenor, iar de cele mai multe ori au fost preferați Bordeianu și Hoban în locul său. Chiar dacă a evoluat în 13 jocuri și chiar a marcat de două ori,  Pereira are parte de o concurență acerbă pe poziția de extremă, cu Deac, Păun, Omrani sau Costache.

Comenteaza