Noi probleme în Gruia. Jucătorii campioanei nu și-au primit ultimele două salarii

Noi probleme în Gruia. Jucătorii campioanei nu și-au primit ultimele două salarii
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se confruntă din nou cu probleme financiare, iar conducerea clubului clujean trebuie să plătească ultimele două salarii și mai multe prime fotbaliștilor.

Deși “feroviarii” au cucerit ultimele trei ediții ale Ligii 1 și se clasează pe podium în noul sezon, clujenii se confruntă cu probleme financiare.

Fotbaliștii pregătiți de Dan Petrescu nu și-au primit încă primele de titlu, care sunt în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dar nici ultimele două salarii, notează Fanatik.

În plus, patronul echipei le-a promis jucătorilor prime în valoare de 15.000 de euro pentru calificarea în grupe. Fotbaliștii au cerut garanții, iar din partea conducerii li s-a transmis că vor semna acte adiționale, iar banii vor fi încasați când UEFA va premia parcursul din preliminarii.

Totuși, aceel acte nu au mai fost semnate, iar jucătorii așteaptă acum atât primele cât și salariile restante pe ultimele două luni. Problemele financiare au revenit la CFR Cluj, după ce înaintea sezonului clubul din Gruia părea că și-a revenit din acest punct de vedere.

Comenteaza