Noi probleme la CFR Cluj. Patronul a anunțat că nu va mai investi la echipă

Noi probleme la CFR Cluj. Patronul a anunțat că nu va mai investi la echipă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conudcătorul formației din Gruia va achita doar suma de 500.000 de euro pentru a acoperi restanțele financiare și primele pentru câștigarea titlului.

Deși echipa merge foarte bine în campionat și a încheiat anul cu o victorie în fața principalei contracandidate la titlu, la CFR Cluj au apărut noi probleme. Patronul Nelu Varga a anunțat că nu va mai susține financiar echipa în anul 2019, conform Digisport. Varga va mai plăti doar jumătate de milion de euro pentru a acoperi datoriile față de jucători.

Astfel, formația din Gruia va trebui să se autofinanțeze până la finalul sezonului. O sursă importantă de venit sunt drepturile de televizare, un pic peste un milion de euro. Totuși, formația clujeană ar mai avea nevoie să strângă 3 milioane de euro din vânzarea de jucători. Astfel, cei mai importanți jucători ai campioanei ar putea părăsi formația “feroviară”, în pauza competițională.

Jucătorul cel mai curtat din curtea campioanei este George Țucudean, golgheterul sezonului trecut în Liga 1 și marcator a 13 goluri în 19 partide, în actuala stagiune.

Comenteaza