Noii fotbaliști ai campioanei, primiți cu brațele deschise de către colegi: "Sunt jucători de calitate"

Noii fotbaliști ai campioanei, primiți cu brațele deschise de către colegi: "Sunt jucători de calitate"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a reușit patru mutări în perioada de mercato, iar Mario Camora e convins că nou-veniții vor crește calitatea lotului formației din Gruia.

Maglica, Țîru, Peteleu și Krasniqi sunt fotbaliștii cu care campioana s-a întărit înaintea cantonamentului din Spania. Căpitanul "feroviarilor" e încântat de transferurile reușite de CFR Cluj și consideră că noii jucători aduc un plus de valoare lotului.

"Vor fi jucători importanți pentru noi. Știm că Mister vrea să aibă dublaj pe toate pozițiile. Sunt jucători de calitate, îi știm foarte bine. Cred că vor fi de ajutor. Le doresc multă baftă și la final să ne bucurăm toți de un nou titlu", a spus Camora.

Dacă Bogdan Țîru (28 de ani) și Andrei Peteleu (30 de ani) reprezintă variante pentru compartimentul defensiv, Ermal Krasniqi (24 de ani) și Anton Maglica (31 de ani) îi oferă lui Dan Petrescu mai multe soluții în atac.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza