Notele ZIUA, după a doua înfrângere a CFR-ului în Liga 1. Campioana a fost făcută șah-mat de puștii lui Hagi

Notele ZIUA, după a doua înfrângere a CFR-ului în Liga 1. Campioana a fost făcută șah-mat de puștii lui Hagi
| Foto: facebook.com/viitorulfc

Echipa condusă de Dan Petrescu a suferit al doilea eșec într-o săptămână, după ce a fost învinsă în campionat de Viitorul Constanța.

Deși antrenorul a efectuat nouă schimbări față de duelul pierdut la Glasgow, la mijlocul săptămânii, formația din Gruia a suferit din cauza oboselii acumulate la revenirea din Scoția. “Feroviarii” au fost depășiți ușor de adversari în majoritatea cazurilor, iar în prima repriză nu au contat în ofensivă. După ce gazdele au mai redus din turație, clujenii au pus presiune, însă s-au lovit de intervențiile lui Căbuz, care a putut fi învins doar din penalty.

Giedrius Arlauskis – Nota 6. Deși a încasat trei goluri, lituanianul a avut câteva intervenții salvatoare prin care și-a salvat echipa.

Andrei Peteleu – Nota 4. Apărătorul lateral a fost cel care a deschis scorul, dar printr-un autogol, car nu i-a dat nicio șansă lui Arlauskis.

Paulo Vinicius – Nota 6. Brazilianul a fost liderul apărării clujene, dar nu pare încă intrat în ritmul de joc al echipei.

Mike Cestor – Nota 6. Stopperul francez a jucat în nota sa obișnuită împotriva formației de la malul mării.

Mario Camora – Nota 6. Căpitanul CFR-ului a încercat să își impulsioneze colegii, însă a acuzat oboseala acumulată după meciul cu Celtic.

Cătălin Itu – Nota 4. Tânărul mijlocaș a avut o evoluție sub așteptări în duelul cu Viitorul.

Ovidiu Hoban – Nota 4. Deși trebuia să fie cel care face legătura între defensivă și ofensivă, jucătorul de la centrul terenului a făcut un joc modest.

Juan Culio – Nota 5. La fel ca și colegii săi din linia mediană, argentinianul a evoluat dezamăgitor, însă a înscris unicul gol al CFR-ului, din penalty.

Valentin Costache – Nota 5. Jucătorul de bandă a încercat mai multe acțiuni, însă majoritatea au eșuat. A reușit totuși să obțină o lovitură de la 11 m pentru campioni.

Lacina Traore – Nota 5. Ivorianul e încă departe de forma care l-a consacrat, însă a fost periculos în repriza secundă de la Ovidiu.

Adrian Păun – Nota 5. Suspendarea în urma partidei cu Astra a afectat forma fotbalistului, care nu mai pune mari probleme defensivelor adverse, precum în startul sezonului.

Mihai Bordeianu – Nota 6. Introdus la pauză, în locul lui Itu. Intrarea mijlocașului a impulsionat jocul CFR-ului, însă campioana nu a putut reveni pe tabelă.

Michael Pereira – Nota 5. Introdus în minutul 60, în locul lui Hoban. Francezul a intrat cu o energie bună, însă nu a avut reușite notabile.

Ciprian Deac – fără notă. Introdus în minutul 81, în locul lui Culio.

Dan Petrescu – Nota 6. Deși a efectuat nouă schimbări față de duelul de la Glasgow, echipa sa a părut obosită și fără idei în ofensivă.

CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu 24 de puncte, la egalitate cu Viitorul. Pentru “feroviari” urmează un nou derby, împotriva Universității Craiova.

Comenteaza