Notele ZIUA, după calificarea CFR-ului în semifinalele Cupei. Jesus Fernandez a fost salvatorul clujenilor

Notele ZIUA, după calificarea CFR-ului în semifinalele Cupei. Jesus Fernandez a fost salvatorul clujenilor
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana a obținut o victorie la limită, la Sântu Gheorghe și s-a apropiat și de îndeplinirea celui de-al doilea obiectiv al sezonului.

După un început de an mai puțin reușit, cu două remize și o înfrângere, schimbarea de antrenor pare a fi una benefică la CFR. Deși Dan Petrescu nu a revenit încă în Gruia, stilul de joc propus de interimarul Minteuan este unul asemănător cu cel al fostului internațional. Clujenii s-au impus cu același scor, 1-0 atât la Iași, cât și la Sfântu Gheorghe, ultimul succes echivalând și cu o calificare în semifinalele Cupei României.

Jesus Fernandez – Nota 8. Ibericul din poarta campioanei a avut mai multe intervenții bune, inclusiv în finalul meciului când a scor execuția acrobatică a lui Hadnagy.

Ionuț Peteleu – Nota 6. Deși antrenorul i-a acordat șansa de a evolua încă din primul minut, fundașul nu s-a remarcat cu nimic.

Adam Lang – Nota 7. Maghiarul a evoluat în nota sa obișnuită și nu a comis greșeli majore.

Andrei Mureșan – Nota 7. Apărătorul central a avut o prestație solidă, în fața oamenilor ofensivi de la Sepsi.

Mario Camora – Nota 7. Fundașul portughez a acoperit bine partea sa de teren și a fost prezent în ambele faze ale jocului.

Ovidiu Hoban – Nota 5. Revenit după o accidentare în prima echipă a campioanei, fostul internațional a evoluat modest la Sfântu Gheorghe.

Mihai Bordeianu – Nota 6. Mijlocașul “feroviarilor” a făcut din nou risipă de efort și a alergat mult, însă nu a avut reușite notabile.

Ciprian Deac – Nota 7. Căpitanul CFR-ului a fost “motorul” din ofensivă și cel pe la care au trecut toate acțiunile de atac.

Alexandru Ioniță – Nota 7. Fostul rapidist s-a descurcat bine în fața apărării trimise în teren de Eugen Neagoe.

Valentin Costache – Nota 8. Jucătorul de bandă a avut o evoluție solidă și a reușit să înscrie singurul gol al partidei.

Billel Omrani – Nota 7. Francezul a jucat în centrul ofensivei și a avut mai multe oportunități de a înscrie.

Damjan Djokovic – Nota 6. Introdus în minutul 77, în locul lui Hoban. Croatul s-a achitat bine de sarcinile sale în timpul petrecut pe teren.

Cristi Manea – fără notă. Introdus în minutul 84, în locul lui Costache.

Thierry Moutinho – fără notă. Introdus în minutul 88, în locul lui Ioniță.

Alin Minteuan – Nota 7. Aflat la a doua victorie consecutivă de când a preluat conducerea tehnică, antrenorul a aplicat foarte bine tacticile propuse de Dan Petrescu în stagiunea precedentă.

Pentru CFR Cluj urmează un alt duel cu Sepsi. Partida din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1 se ve disputa duminică, 3 martie, de la ora 20:00.

Comenteaza