Notele ZIUA, după calificarea Universității Cluj în optimile Cupei. “Șepcile roșii” au revenit spectaculos la Craiova

Notele ZIUA, după calificarea Universității Cluj în optimile Cupei. “Șepcile roșii” au revenit spectaculos la Craiova
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația clujeană a reușit o revenire de senzație pe “Ion Oblemenco” și a învins cu 3-2, după prelungiri, deși după primul sfert de oră gazdele aveau un avantaj de două goluri.

“Studenții” par în revenire de formă în ultimele meciuri. După startul dezastruos de sezon, clujenii au reușit, la finalul săptămânii trecute, să învingă Petrolul cu 4-0, iar acum au eliminate FC U Craiova, din Cupa României. Totuși, meciul din Oltenia nu a fsot unul facil, iar elevii lui Falub au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în optimi. Gazdele au condus cu 2-0, dar jocul bun al lui Florescu și inspirația lui Falub de a-l introduce în teren pe Rafa au adus victoria Universității Cluj.

Arpad Tordai – Nota 7. Deși a încasat două goluri, goalkeeper-ul a reușit câteva intervenții importante în repriza secundă și în prelungiri.

Tudor Telcean – Nota 7. Tânărul fundaș a avut o evoluție bună și chair a reușit să înscrie primul gol al “studenților”.

Miguel Inacio – Nota 6. Apărătorul portughez a alergat mult și chiar a activat minute bune în flancul drept al terenului.

Kay – Nota 5. Experimentatul stopper le-a provocat emoții fanilor clujeni, de fiecare dată când se afla în apropierea balonului.

Dan Berci – Nota 5. La fel ca și colegul său din defensive, tânărul fundaș a avut o evoluție nesigură.

Carol Taub – Nota 4. Jucătorul din flancul stâng a prins o zi slabă și a fost înlocuit încă de la jumătatea primei reprize.

George Florescu – Nota 8. Căpitanul Universității Cluj a alergat mult și a avut un rol decisive la toate golurile clujenilor.

Andre Ceitil – Nota 5. Mijlocașul portughez a revenit printre titular, însă evoluția sa a fost sub așteptări.

Vlad Mihalcea – Nota 5. Trimis în banda dreaptă, fotbalistul a afost vizibil doar în primele minute ale jocului de la Craiova.

Alex Pop – Nota 6. Tânărul atacant a încercat mai multe acțiuni, însă reușitele sale au lipsit.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 8. Jucătorul de flanc a avut o nouă evoluție bună și chiar a ratat o ocazie uriașă în finalul partidei.

Tiago Gomes – Nota 4. L-a în locuit pe Taub, în minutul 25. Experimentatul portughez nu a impresionat și a fost trimis mai repede la vestiare, după ce a văzut cartonașul roșu.

Rafa – Nota 9. L-a înlocuit pe Mihalcea, la pauză. Portughezul a intrat excelent în joc, a înscris de două ori și a adus calificarea Universității Cluj.

Rareș Takacs – Nota 5. L-a înlocuit pe Inacio, în minutul 72. Fundașul lateral nu s-a remarcat în timpul petrecut în teren.

Victor Dican – Nota 5. L-a înlocuit pe Alex Pop, în minutul 92. Mijlocașul clujenilor nu a avut destul timp la dispoziție pentru a intra în ritmul jocului.

Adrian Falub – Nota 8. Antrenorul Universității Cluj a reușit din nou să își motiveze echipa la pauză și să întoarcă soarta partidei.

Următorul meci al “studenților” se va disputa vineri, împotriva celor de la Csikszereda.

Comenteaza