Notele ZIUA după derby-ul fără goluri din Gruia. Arlauskis și Țucudean sunt remarcații din tabăra “feroviarilor”

Notele ZIUA după derby-ul fără goluri din Gruia. Arlauskis și Țucudean sunt remarcații din tabăra “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj și CS U Craiova au remizat, 0-0, în reeditarea Supercupei României, după un meci cu ratări cât pentru un întreg campionat.

Deși lucurile sunt din nou tulburi la nivelul conducerii, clujenii au intrat cu curaj în teren. Totuși, jocul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar principala armă a “feroviarilor”, Geroge Țucudean, a tras cu gloanțe oarbe. Doar norocul și paradele lui Arlauskis i-au ajutat pe campioni să obțină un punct în duelul cu oltenii.

Giedrius Arlauskis – Nota 6 – Intervențiile sale din prima repriză au salvat CFR-ul de la o nouă înfrângere. Totuși, în actul secund lituanianul a șomat.

Cristi Manea – Nota 5 – Internaționalul român a avut problem în defensive cu colegul de la Națională, Alexandru Mitriță. În atac, apărătorul a ajuns cu greu, fără realizări notabile.

Adam Lang – Nota 5 –Fundașul maghiar a evoluat bine, fără să dea emoții fanilor, precum în partidele precedente.

Paulo Vinicius – Nota 5 – Brazilianul a fost din nou cel care a coordonat defensiva clujeană și a apărut de fiecare data la dublaj, cândd colegii săi erau depășiți de acțiunile în viteză ale craiovenilor.

Mario Camora – Nota 3 – La meciul 100 în calitate de căpitan, portughezul a fsot aproape să își îngroape echipa. Fundașul stânga a comis un henț cu 5 minute înainte de final și doar execuția dezastruoas a lui Mitriță a făcut ca scorul să rămână egal.

Damjan Djokovic – Nota 5 – Croatul a evoluat în nota sa obișnuită în partida cu oltenii, fiind prezent atât în defensivă, cât și în ofensivă.

Ovidiu Hoban – Nota 5 – Revenit în prima echipă, experimentatul mijlocaș s-a achitat bine de sarcinile primite de la Antonio Conceicao.

Juan Culio – Nota 5 – Argentinianul a fost motorul de la mijlocul terenului, dar nu a reușit acțiuni notabile în jumătateta adverse.

Thierry Moutinho – Nota 5 – Surpriza lui Conceicao a evoluat curajos, dar mai are nevoie de timp de aadaptare alături de colegi pentru a putea contribui la ofensiva CFR-ului.

George Țucudean – Nota 6 – Atacantul trece printr-o perioadă bună și a reușit să marcheze de fiecare dată în precedentele trei partide. Totuși, în partida cu Craiova, internaționalul român i-a adus pe culmile disperării pe fani cu ratările sale.

Alexandru Păun – Nota 4 – Tânărul mijlocaș de bandă a avut un nou joc modest, în care evolușia sa a fost  una ștearsă.

Alexandru Ioniță – Nota 4 – A intrat în minutul 62, în locul lui Păun. Forma slabă aratată de fostul rapidist se prelungește. Deși a avut la dispoziție o jumătate de oră de joc, mijlocașul nu a schimbat cu nimic jocul CFR-ului.

Urko Vera – fără notă – L-a înlocuit pe Moutinho în minutul 85.

Antonio Conceicao – Nota 5 – Portughezul rămâne findel tacticii sale și anume jocul de pase prelungit. CFR-ul a devenit previzibilă, iar adversarii opresc majoritatea acțiunilor ofensive.

Următorul meci pentru campioni va fi în deplsare, împotriva Astrei Giurgiu. Clujenii ocupă locul al treilea în clasament, cu 17 puncte, patru mai puțin decât liderul FCSB.

Comenteaza