Notele ZIUA, după egalul dintre “U” Cluj și FC Argeș. “Studenții” se mențin pe podiumul Ligii a 2-a

Notele ZIUA, după egalul dintre “U” Cluj și FC Argeș. “Studenții” se mențin pe podiumul Ligii a 2-a
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț a remizat pe propriul teren, scor 0-0, într-o partidă în care “Șepcile roșii” au jucat mai bine de o repriză în 10 oameni.

Deși aveau șansa de a urca pe primul loc în eșalonul secund, clujenii au reușit doar o remiză în derby-ul de tradiție cu FC Argeș. Partida a fost una săracă în ocazii de gol și marcată de două greșeli mari de arbitraj.

După un sfert de oră, piteștenilor le-a fost anul un gol valabil, iar cu puțin timp înainte de pauză, Dorin Goga a fost eliminat ușor de centralul partidei. În ciuda rezultatului, care a întrerupt seria de victorii consecutive cu Bogdan Lobonț pe bancă, “U” Cluj se menținte pe podiumul Ligii 2.

Cosmin Dur-Bozoancă – nota 6. Portarul clujenilor nu a avut mult de muncă în partida cu FC Argeș, dar și-a făcut datoria de fiecare dată când a fost solicitat.

Tiberiu Căpușă – nota 6. Tânărul fundaș pare că se adaptează din ce în ce mai bine în noul sistem cu trei apărători.

Octavian Abrudan – nota 6. Experimentatul stopper a fost cel care a coordonat din teren defensiva Universității Cluj.

Dan Berci – nota 6. Apărătorul “studenților” a evoluat în nota sa obișnuită și nu a comis greșeli majore pe durata partidei.

Alexandru Coman – nota 6. Jucătorul din banda dreaptă a alergat din nou foarte mult, însă reușitele sale au lipsit cu desăvârșire.

Gabriel Giurgiu – nota 6. Mijlocașul a fost jucătorul care a încercat să facă legătura între defensiva și ofensiva Universității Cluj.

Laszlo Sepsi – nota 6. Deși nu s-a văzut în jocul clujenilor, fostul internațional a recuperat multe baloane la centrul terenului.

Carol Taub – nota 6. Fotbalistul din flancul stâng a avut o evoluție modestă în comparație cu forma sa din ultimele partide.

Nicolae Pîrvulescu – nota 7. Noul fotbalist al clujenilor a fost cel mai activ jucător din teren și a încercat mai multe acțiuni în viteză.

Dorin Goga – nota 5. Căpitanul Universității Cluj a avut câteva acțiuni periculoase în prima repriză, dar a fost eliminat înainte de pauză.

Mircea Axente – nota 5. După un început bun în alb și negru, atacantului îi vine din ce în ce mai greu să găsească drumul spre gol.

Marius Coman – nota 4. Introdus în minutul 67, în locul lui Axente. Tânărul atacant nu a avut vreo reușită notabilă în perioada petrecută în teren.

Norbert Janos – fără notă. Introdus în minutul 80, în locul lui Sepsi.

Răzvan Greu – fără notă. Introdus în minutul 87, în locul lui Coman.

Bogdan Lobonț – nota 6. Deși jocul a fost din nou unul modest, tehnicianul clujenilor e convins că echipa va juca în cele din urmă stilul impus de el.

Pentru Universitatea Cluj urmează o nouă partidă importantă, derby-ul cu Petrolul Ploiești, din etapa cu nr. 27. Partida va avea loc sâmbătă, 30 martie, de la ora 18:30, pe Stadionul Ilie Oană.

Comenteaza