Notele ZIUA, după egalul Universității Cluj, din derby-ul cu Sportul Snagov

Notele ZIUA, după egalul Universității Cluj, din derby-ul cu Sportul Snagov
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” au remizat pe terenul aproape impracticabil de la Ghermănești și au pierdut două puncte importante în cursa pentru promovare.

După o serie de trei victorii consecutive în campionat, “Șepcile roșii” s-au împiedicat pe terenul Sportului Snagov, formație cu care se luptă pentru locurile ce duc în prima ligă. Terenul pe care s-a disputat partida a fost unul care le-a pus probleme clujenilor, care totuși și-au păstrat seria de invincibilitate, de 10 partide.

Cosmin Dur-BozoancăNota 6. Goalkeeper-ul clujenilor a avut un meci bun, cu intervenții sigure la puținele acțiuni ale gazdelor. În urma meciului de la Ghermănești, portarul a ajuns la patru jocuri consecutive fără gol primit.

Alexandru Coman Nota 7. A avut o nouă evoluție bună și a încercat, ca de fiecare dată, să contribuie și la faza ofensivă.

Octavian AbrudanNota 5. A evoluat în nota sa obișnuită, dar a greșit în finalul partidei, iar gazdele au fost aproape de gol.

Andrei CordoșNota 7. Fundașul a avut intervenții sigure pe toată durata partidei și i-a coordonat pe colegii săi din defensivă.

Dan BerciNota 6. A avut o evoluție bună, însă nu a contribuit cu nimic în plan ofensiv.

Gabriel GiurgiuNota 7 . Experimentatul mijlocaș a fost din nou unul dintre fotbaliștii care au alergat cel mai mult și a fost prezent atât în defensivă, cât și în ofensivă.

Laszlo SepsiNota 6. Fostul internațional a jucat în ultimele partide la mijlocul terenului și face un cuplu foarte bun alături de Gabriel Giurgiu.

Cristian EneNota 6. Deși a fost golgheter în sezonul trecut, atacantul împrumutat de la Viitorul a jucat în acest sezon în cele două benzi ale terenului, poziții în care nu dă același randament.

Dorin GogaNota 7 . Căpitanul Universității a fost fotbalistul care a coordonat acțiunile de atac ale clujenilor și chiar a fost aproape de gol în finalul meciului.

Carol TaubNota 6. Apetitul ofensiv al fundașului lateral a fost speculat foarte bine de Mircea Cojocaru, care l-a avansat, iar Taub a avut evoluții bun în poziția de mijlocaș. Totuși, în partida cu Sportul Snagov jocul său nu s-a ridicat la același nivel ca și în partidele precedente.

Cristian GavraNota 6 . Golgheterul din acest sezon s-a zbătut mult în prima parte a jocului, dar s-a stins pe parcurs, fiind înlocuit.

Marius ComanNota 5. Introdus în minutul 71, în locul lui Gavra. Atacantul a încercat câteva acțiuni, dar nu a avut reușite notabile.

Iuliu Hațieganfără notă. Introdus în minutul 80, în locul lui Ene.

George Florescufără notă. Introdus în minutul 85, în locul lui Taub.

Mircea CojocaruNota 6. Antrenorul Universității Cluj a făcut o singură schimbare în primul 11, față de partida cu Academica Clinceni, însă terenul le-a pus probleme serioase elevilor săi.

În urma egalului cu Snagov și al victoriei celor de la FC Argeș, Unviersitatea se află acum pe locul șase în clasamentul Ligii 2, cu 34 de puncte, la patru lungimi de Petrolul, care ocupă prima poziție ce asigură promovarea directă. Următorul meci pentru clujeni va fi pe teren propriu, împotriva CS Balotești.

Comenteaza