Notele ZIUA, după eliminarea CFR-ului din Cupa României. Costache a fost cel mai bun om al “feroviarilor”

Notele ZIUA, după eliminarea CFR-ului din Cupa României. Costache a fost cel mai bun om al “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit doar o remiză la Giurgiu, iar Astra s-a calificat în finala competiției, cu scorul general de 5-3.

Dacă nu era clar până acum că singurul obiectiv al lui Dan Petrescu este titlul în Liga 1, dubla cu Astra din Cupă a demonstrat acest lucru. În ambele partide, tehnicianul “feroviarilor” s-a bazat pe jucători care prind mai puține minute în campionat, iar rezultatul dublei manșe a fost unul elocvent pentru valoarea garniturii secunde a CFR-ului. După ce au pierdut cu 3-1 în Gruia, clujenii au reușit doar o remiză, 2-2, la Giurgiu, iar Astra este prima finalistă a Cupei pentru care se va lupta cu câștigătoarea duelului dintre CS U Craiova și Viitorul Constanța.

Jesus Fernandez – Nota 6. Lipsa de meciuri este evidentă în cazul goalkeeper-ului spaniol, ale cărui intervenții sunt nesigure.

Ionuț Peteleu – Nota 6. Apărătorul lateral a avut o evoluție în nota sa obișnuită și chiar a reușit să paseze la cel de-al doilea gol al clujenilor.  

Adam Lang – Nota 5. La fel ca și în cazul lui Fernandez, lipsa de minute de joc îl afectează pe fundașul maghiar, care a făcut un joc modest.

Andrei Mureșan – Nota 5. Stopperul clujenior a avut un joc slab la Giurgiu și a provocat penalty-ul din care Astra a înscris cel de-al doilea gol.

Mario Camora – Nota 6. Căpitanul “feroviarilor” a jucat în nota sa obișnuită, fiind activ atât în apărare, cât și în atac.

Ovidiu Hoban – Nota 5. Vârsta își spune din ce în ce mai tare cuvântul în cazul fostului internațional, care nu se mai ridică la nivelul arătat în sezoanele trecute.

Mate Males – Nota 7. Croatul a fost cel mai activ jucător al clujenilor în prima repriză și a încercat mai multe șuturi de la distanță.

Alex Ioniță – Nota 4. Fostul rapidist a continuat seria de meciuri slabe și a fost înlocuit încă din prima repriză de Dan Petrescu.

Thierry Moutinho – Nota 5. Portughezul a avut o evoluție ștearsă, deși trebuia să fie cel care coordonează atactul “feroviarilor”.

Valentin Costache – Nota 8. Tânărul mijlocaș a fost cel mai bun om al campioanei și a reușit să marcheze ambele goluri ale CFR-ului.

Billel Omrani – Nota 6. Fiind vizibil incomodat de poziția de atacant central, francezul a reușit totuși să ofere o pasă de gol.

Ciprian Deac – Nota 5. Introdus în minutul 35, în locul lui Ioniță. Interanționalul român a evoluat modest la Giurgiu și chiar a ratat un penalty, în repriza secundă.

Cristian Manea – Nota 5. Introdus la pauză, în locul lui Camora. Fundașul dreapta nu s-a remarcat cu nimic în perioada petrecută pe teren.

George Țucudean – Nota 6. Introdus în minutul 61, în locul lui Moutinho. Golgheterul campioanei nu a reușit să înscrie, dar a obținut un penalty, la doar câteva minute de la intrarea în teren.

Dan Petrescu – Nota 5. Antrenorul CFR-ului a rămas fidel principalului său obiectiv, titlul în Liga 1 și a trimis la Giurgiu echipa secundă a “feroviarilor”.

Următorul meci pentru CFR Cluj va fi pe teren propriu, împotriva Viitorului. Partida e programată luni, 29 aprilie, de la ora 21:00.

Comenteaza