Notele ZIUA, după eșecul la limită al Universității Cluj, în fața Ripensiei Timișoara

Notele ZIUA, după eșecul la limită al Universității Cluj, în fața Ripensiei Timișoara
| Foto: Cristi Cosma / fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” au cedat pe propriul teren, scor 3-2, după ce bănățenii au înscris la ultima fază a jocului.

După o serie bună, cu trei victorii consecutive, clujenii au pierdut din nou în fața propriilor suporteri. Meciul cu Ripensia a fost un adevărat carusel, cu răsturnări de situație și cu ocazii mari ratate de ambele tabere. Echipa pregătită de Bogdan Lobonț pare condamnată să se lupte pentru poziția a treia, cea care duce la barajul cu o formație din Liga 1. În cele șase meciuri rămase până la final, “Șepcile roșii” vor întâlni două dintre formațiile din Top 5, liderul Academica Clinceni și ocupanta locului patru, Sportul Snagov.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 5. Goalkeeper-ul clujenilor nu a avut mult de muncă în duelul cu timișorenii, dar a fost învins de trei ori.

Alexandru Coman – Nota 4. Apărătorul lateral a avut o evoluție sub așteptări, în duelul cu formația fostului său antrenor, Alexandru Pelici.

Andrei Cordoș – Nota 4. Jocul stopperului clujenilor a fost afectat de lipsa sa de viteză, fiind depășit de mai multe ori de jucători adverși.

Laszlo Sepsi – Nota 4. La fel ca și colegul său din centrul defensivei, fostul international a fost depășit ușor de oponenții direcți.

Carol Taub – Nota 3. Jucătorul din flancul stâng al apărării clujene a avut o primă repriză dezastruoasă și a fost înlocuit imediat după revenirea de la cabine.

Răzvan Greu – Nota 4. Mijlocașul central al “Șepcilor roșii” a avut o evoluție ștearsă în jocul cu timișorenii.

Gabriel Giurgiu – Nota 5. Experimentatul jucător al Universității Cluj a alergat mult în jocul cu Ripensia și a încercat să facă legătura între compartimentul defensiv și cel ofensiv.

Iuliu Hațiegan – Nota 4. Deși a reușit să înscrie, tânărul jucător de bandă a evoluat modest în jocul de pe Cluj Arena.

Dorin Goga – Nota 5. Căpitanul “studenților” a încercat să fie “motorul” ofensivei clujene, într-un meci în care colegii săi au ratat mai multe oportunități bune de a înscrie.

Norbert Janos – Nota 3. Deși a evoluat foarte bine în deplasarea de la Brăila, jucătorul de bandă a dezamăgit la revenirea pe propriul teren.

Cristian Gavra – Nota 5. Golgheterul Ligii a 2-a a reușit să înscrie din nou și să își consolideze poziția de lider în ierarhia celor mai buni marcatori.

Dan Berci – Nota 4. Introdus la pauză, în locul lui Taub. Fundașul lateral nu s-a remarcat cu nimic în timpul petrecut în teren.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 4. Introdus la pauză, în locul lui Janos. Fotbalistul sosit de la Pandurii a avut câteva incursiuni bune pe flancul stâng, în actul secund.

George Florescu – Nota 4. Introdus în minutul 54, în locul lui Greu. Fostul international a încercat să limpezească jocul de la mijlocul terenului.

Bogdan Lobonț – Nota 4. Formația sa a evoluat din nou sub așteptări, desi a reușit să își creeze mai multe ocazii bune de a marca. Șansele la promovare directă s-au împunținat simțitor după eșecul cu Ripensia.

Pentru Universitatea Cluj urmează un duel în deplasare, împotriva Politehnicii Timișoara.

 

Comenteaza