Notele ZIUA, după înfrângerea care a pus capăt seriei de invincibilitate a CFR-ului

Notele ZIUA, după înfrângerea care a pus capăt seriei de invincibilitate a CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

După șase victorii consecutive, cu Alin Minteuan și Dan Petrescu pe bancă, clujenii au cedat în fața Astrei Giurgiu, scor 3-1, în turul semifinalelor Cupei României.  

Partida din Gruia a mai marcat două premiere pentru clubul clujean și pentru tehnician. Cele tei goluri primite de la giurgiuveni au fost cele mai multe pe care le-au încasat “feroviarii”, de la duelul cu Dudelange, din Europa League. În plus, Dan Petrescu nu a primit niciodată trei goluri acasă la niciuna dintre echipele de Liga 1 pe care le-a pregătit. Ultima dată când antrenorul a primit trei goluri în campionatul intern a fost ăn sezonul trecut, la înfrângerea 4-3, în fața celor de la ACS Poli Timișoara. Deși jocul a fost unul mai ofensiv decât în partida de campionat, CFR Cluj a pierdut împotriva Astrei, iar formația din Giurgiu este cu un pas în finala Cupei.

Jesus Fernandez – Nota 5. Spaniolul a încasat trei goluri, iar lipsa de meciuri s-a văzut în evoluția sa din partida cu Astra.

Ionuț Peteleu – Nota 4. Primele două goluri ale oaspeților au venit după acțiuni pe flancul său.

Adam Lang – Nota 4. Fundașul maghiar a evoluat în nota sa obișnuită, dar a fost prins pe picio greșit la primele două reușite ale giurgiuvenilor.

Andrei Mureșan – Nota 5. Stoperul clujean a fost cel care a coordonat defensive campioanei în duelul cu Astra.

Mario Camora – Nota 5. Căpitanul CFR-ului a încercat să fie prezent atât în atac, cât și în apărare.

Ovidiu Hoban – Nota 4. Experimentatul mijlocaș al “feroviarilor” a avut o evoluție modestă la revenirea printer titulari.

Mate Males – Nota 4. Croatul a intrat din nou în primul 11 al campionei, dar nu și-a găsit ritmul de joc.

Alexandru Ioniță – Nota 4. Deși a primit nenumărate șanse, fostul rapidest nu își regăsește forma care l-a propulsat chiar și la echipa națională.

Thierry Moutinho – Nota 5. Portughezul a încercat să fie “motorul” ofensivei clujene, dar nu a avut reușite notabile.

Valentin Costache – Nota 4. Mijlocașul de bandă a evoluat modest în duelul cu giurgiuvenii.

Ciprian Deac – Nota 4. Introdus în minutul 60, în locul lui Ioniță. Internaționalul român nu a putut schimba jocul campioanei.

Billel Omrani – Nota 4. Introdus în minutul 60, în locul lui Males. Francezul nu a avut reușite notabile în timpul petrecut pe teren.

Adrian Păun – fără notă. Introdus în minutul 80, în locul lui Moutinho.

Dan Petrescu – Nota 5. Tehnicianul a folosit mai mulțu jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon, iar înfrângerea a fost una asumată.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu CS U Craiova. Duelul va avea loc duminică, de la ora 20:30.

Comenteaza