Notele ZIUA, după înfrângerea CFR-ului în derby-ul cu Craiova. Adam Lang a fost cel mai slab om al clujenilor

Notele ZIUA, după înfrângerea CFR-ului în derby-ul cu Craiova. Adam Lang a fost cel mai slab om al clujenilor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a fost înfrântă de CSU după un meci în care adversarii au speculat perfect greșelile clujenilor, iar lipsa lui Țucudean din ofensiva “feroviarilor” a fost resimțită din plin.

CFR Cluj a suferit pe terenul Craiovei cea de-a doua înfrângere a sezonului și primul eșec în deplasare din actuala stagiune. Clujenii au un început de an foarte slab și au pierdut cinci din cele șase puncte puse în joc în 2019.

Deși antrenorul Antonio Conceicao este optimist, “feroviarii” suferă la capitolul eficiență ofensivă. Deși ambele echipe au avut opt ocazii de a marca, craiovenii au înscris de două ori, în timp ce campionii nu au reușit să îl învingă pe Pigliacelli.

Giedrius Arlauskis – nota 5. Portarul lituanian a avut intervenții sigure și nu a greșit la cele două goluri primite de clujeni.

Cristian Manea – nota 4. Tânărul internațional român a avut din nou o evoluție modestă și a fost depășit ușor la faza care a dus la deschiderea scorului.

Paulo Vinicius – nota 5. Brazilianul a fost din nou omul care a coordonat defensiva CFR-ului și a încercat să acopere greșelile colegilor săi.

Adam Lang – nota 3. Apărătorul maghiar a avut o evoluție nesigură și a greșit decisiv în finalul meciului, când Koljic l-a depășit ușor și a marcat cel de-al doilea gol al partidei.

Mario Camora – nota 5. Căpitanul CFR-ului a încercat să fie o prezență constantă atât în defensivă, cât și în atac, dar fără realizări notabile.

Alexandru Ioniță – nota 4. Fostul rapidist a evoluat sub așteptări, într-o partidă în care era așteptat să fie “creierul” de la mijlocul terenului.

Damjan Djokovic – nota 4. Deși trebuie să fie jucătorul ce face legătura între apărare și atac, croatul a fost prezent mai mult în ofensivă, însă reușitele sale au lipsit.

Juan Culio – nota 4. Revenit după o accidentare, experimentatul mijlocaș argentinian a făcut un joc sub nivelul său obișnuit.

Ciprian Deac – nota 5. Internaționalul român a făcut din nou risipă de efort, însă nu a reușit să își impună jocul său obișnuit în fața defensivei craiovene.

Billel Omrani – nota 4. Francezul a jucat în centrul ofensivei clujene, dar nu a putut suplini lipsa golgheterului George Țucudean.

Adrian Păun – nota 4. Jucătorul din banda stângă a avut câteva acțiuni promițătoare, însă a fost oprit de apărarea Craiovei de fiecare dată.

Claudiu Petrila – nota 4. Introdus în locul lui Ioniță, în minutul 61. Deși, în general, tânărul mijlocaș al CFR-ului vine cu energie de pe banca de rezerve, în partida cu oltenii evoluția sa a fost una modestă.

Valentin Costache – nota 4. Introdus în minutul 73, în locul lui Păun. Jucătorul din banda dreaptă a ofensivei clujene nu s-a remarcat cu nimic în timpul petrecut în teren.

Antonio Conceicao – nota 4. Portughezul a prezentat aceeași tactică, bazată pe posesie, în timp ce oponentul său, Devis Mangia, l-a citit perfect și a speculat jocul campioanei.

CFR a rămas cu 47 de puncte în Liga 1, cu trei etape înainte de intrarea în play-off. Pentru clujeni urmează duelul cu Astra Giurgiu, de pe propriul teren. Partida va avea loc sâmbătă, 16 februarie, de la ora 20:00.

Comenteaza