Notele ZIUA, după înfrângerea Universității Cluj. Jocul “studenților” a dezamăgit din nou

Notele ZIUA, după înfrângerea Universității Cluj. Jocul “studenților” a dezamăgit din nou
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa clujeană a cedat pe propriul teren, scor 2-1, în fața celor de la CS Mioveni și a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Liga a 2-a.

Un nou meci, o nou înfrângere pentru Universitatea Cluj, care și-a stricat și recordul de invincibilitate pe propriul teren. Deși Bogdan Lobonț a schimbat așezarea, clujenii au părut lipsiți de idei în treimea adverse și nu au pus probleme serioase la poarta piteștenilor, nici măcar când scorul îi obliga să o facă. În schimb, oaspeții au profitat de spațiile din apărarea “studenților” și și-au asigurat cele trei puncte.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 3. Portarul clujenilor și-a salvat echipa în partida cu piteștenii, dar a și fost eliminat în ultima parte a jocului.

Tiberiu Căpușă – Nota 3. Apărătorul lateral nu a petrecut prea mult timp pe teren, fiind accidentat în minutul 22.

Andrei Cordoș – Nota 3. Stoperul “studenților” a părut ieșit din ritm și a fost depășit cu ușurință de adversari, în mai multe rânduri.

Laszlo Sepsi – Nota 4. Fostul international a fost liderul defensive și a încercat să compenseze și greșelile colegilor săi.

Carol Taub – Nota 3. Retras în poziția sa, cea de fundaș stânga, jucătorul de bandă nu a dat același randament și a avut apariții rare în ofensivă.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 3. Deși era el de la care se aștepta să fie “motorul” ofensivei clujene, fotbalistul sosit de la Pandurii a fost absent din joc, în cea mai mare parte a partidei.

Kofi Twumasi – Nota 2. Mijlocașul american a părut complet ieșit din ritmul partidei.

George Florescu – Nota 5. Căpitanul clujenilor a alergat mult, iar în ultimele minute și-a asumat repsonsabilitatea de a intra în poartă, în locul lui Dur-Bozoancă.

Norbert Janos – Nota 3. Jucătorul de bandă al Universității Cluj a avut o nouă evoluție modestă.

Mircea Axente – Nota 3. Fostul dinamovist s-a zbătut mult în ofensivă, însă reușitele au lipsit cu desăvârșire.

Cristian Gavra – Nota 5. Vârful clujenilor a avut mai multe ocazii și, în cele din urmă, a înscris un gol al consolării pentru “studenți”.

Tudor Telcean – Nota 3. Introdus în minutul 22, în locul lui Căpușă. Tânărul fundaș nu s-a remarcat cu nimic în perioada petrecută pe teren.

Denis Hordouan – Nota 3. Introdus în minutul 60, în locul lui Janos. Revenit în teren pentru “U” Cluj, mijlocașul nu a avut nicio fază notabilă.

Marius Coman – Nota 3. Introdus în minutul 70, în locul lui Kofi. Atacantul clujenilor nu a schimbat cu nimic jocul, după intrarea sa în teren.

Bogdan Lobonț – Nota 3. Jocul echipei a dezamăgit din nou, dar tehnicianul e convins că echipa se va redresa. În ciuda scandărilor fanilor, antrenorul nu se gândește la plecarea de la Universitatea.

Pentru clujeni urmează o deplasare, pe terenul formației Daco – Getica. Partida va avea loc marți, 9 aprilie.      

 

Comenteaza