Notele ZIUA după meciul dramatic de pe Cluj Arena. Carol Taub a fost cel mai bun om al “Șepcilor roșii”

Notele ZIUA după meciul dramatic de pe Cluj Arena. Carol Taub a fost cel mai bun om al “Șepcilor roșii”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au pierdut calificarea în “sferturile” Cupei României, după ce au fost învinși în prelungiri de fosta campioană, Astra Giurgiu.

Universitatea a început extraordinar partida de pe teren propriu, iar după primele 10 minute de joc, tabela indica un incredibil 3-0 pentru gazde. Totuși, niște decizii controversate ale arbitrului și un joc mai puțin incisiv al gazdelor au ajutat Astra să revină în joc și să întorcă rezultatul în favoarea ei.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 7 – Portarul Universității Cluj a avut intervenții bune și a reușit să salveze echipa în mai multe situații periculoase ale adversarilor.

Alexandru Coman – Nota 6 – Fundașul lateral a evoluat în nota sa obișnuită și a încercat să participle atât la faza defensivă, cât și la cea ofensivă.

Octavian Abrudan – Nota 5 – Experimentatul fundaș al clujenilor a fost cel care a deschis scorul, dar a fost și eliminat în finalul timpului regulamentar. Totuși, primul galben a fost primit după o decizie a arbitrului îndelung constestată.

Andrei Cordoș – Nota 6 – Deși a avut multe momente bune în joc, stoperul “studenților” a greșit la faza celui de-al doilea gol înscris de Astra.

Laszlo Sepsi – Nota 6 – Apărătorul lateral a făcut un meci bun în prima parte, dar a contribuit decisive la ultimul gol marcat de adversari, în prelungiri.

Gabriel Giurgiu – Nota 7 – Mijlocașul Universității a fost cel care a controlat mijlocul terenului și a fost “motorul” echipei clujene.

George Florescu – Nota 6 – “Decarul” “Șepcilor roșii” a încercat să își arate calitățile tehnice, dar o accidentare la obligat să părăsească terenul încă din prima repriză.

Marius Coman – Nota 6 – Tânărul atacant a evoluat în bandă și s-a achitat bine e sarcinile primite. Totuși, odată cu trecerea timpului a dispărut din joc.

Dorin Goga – Nota 7 – A fost “creierul” acțiunilor ofensive ale Universității și a încercat de fiecare dată să îi surprindă pe adversari.

Carol Taub – Nota 9 – Deși a jucat într-o poziție mai avansată decât cea cu care este obișnuit, omul de bandă al clujenilor a reușit să surprindă pe toată lumea marcând o dublă.

Cristian Gavra – Nota 8 – Atacantul a jucat altruist de fiecare dată, dar a avut și două ocazii bune de a înscrie, în debutul reprizei secunde.

Doru Dumitrrescu – Nota 7 – Introdus în minutul 35, în locul lui Florescu. Tânărul mijlocaș a avut cea mai bună evolușie a sa de la venirea la “U” și a suplonit bine lipsa lui Florescu.

Octavian Ursu – Nota 6 – Introdus în minutul 63, în locul lui Gavra. Mijlocașul de bandă a luat multe acțiuni pe cont propriu, dar niciuna dintre ele nu a amenințat serios poarta lui Lazar.

Dan Berci – Nota 5 – Introdus în minutul 78, în locul lui Marius Coman. Fundașul nu a adus nimic nou în jocul echipei sale.

Denis Hordouan – Nota 5 – Introdus în minutul 97, în locul lui Goga. Omul de bandă al Universității nu a avut nicio reușită notabilă.

Mircea Cojocaru – Nota 7 – Antrenorul “studenților” a pregătit foarte bine partida cu Astra, iar forcingul din startul meciului i-a surprins pe giurgiuveni. Totuși, imediat după al treilea gol, echipa s-a restras inexplicabil.

“U” Cluj revine la lupta pentru promovare, iar la finalul săptămânii se va deplasa la Arad, pentru meciul cu UTA.

Comenteaza