Notele ZIUA, după meciul în care CFR Cluj a cucerit al cincilea titlu de campioană din istorie

Notele ZIUA, după meciul în care CFR Cluj a cucerit al cincilea titlu de campioană din istorie

Formația clujeană s-a impus în derby-ul cu CS U Craiova, scor 1-0, și a reușit să cucerească trofeul Ligii 1 pentru a doua oară consecutiv.

Un nou sezon al campionatului se apropie de final, iar deznodământul a fost cel așteptat de mulți, încă de la intrarea în play-off. Deși mai au o etapă de jucat, “feroviarii” au reușit să câștige titlul de campioni și să meargă în vacanță la București pentru derby-ul cu FCSB.

În ciuda faptului că partida este una importantă pentru fani, Dan Petrescu a anunțat deja că mai mulți titular vor pleca în vacanță mai repede și nu vor evolua în partida din capitală.

Giedrius Arlauskis – nota 8. Goalkeeper-ul lituanian a făcut un meci mare și a avut câteva intervenții salvatoare.

Cristian Manea – nota 7. Fundașul lateral a evoluat în nota sa obișnuită din actualul sezon, iar meciul cu CS U Craiova ar putea fi ultima sa partidă în tricoul CFR-ului.

Paulo Vinicius – nota 8. Brazilianul a demonstrat că este liderul unei defensive, care a încasat doar 19 goluri în acest sezon.

Kevin Boli – nota 8. Fundașul francez, revenit în această iarnă, a făcut un meci foarte bun.

Mario Camora – nota 8. Căpitanul CFR-ului a fost liderul din teren al clujenilor și a ajuns la al treilea titlu alături de “feroviari”.

Damjan Djokovic – nota 7. Croatul a fost fotbalistul ce a făcut legătura între apărare și atac și a avut o evoluție solidă.

Mihai Bordeianu – nota 7. Mijlocașul central a făcut risipă de effort și a fost unul dintre cei mai activi jucători ai CFR-ului.

Juan Culio – nota 9. Experimentatul argentinian a fost decisiv și a reușit să înscrie unicul gol al partidei cu CS U Craiova.

Ciprian Deac – nota 8. Internaționalul român a evoluat în nota sa obișnuită din actuala stagiune, fiind unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai campioanei.

Billel Omrani – nota 7. Atacantul francez a fost folosit din nou în centrul ofensivei și nu a dat randamentul așteptat.

Adrian Păun – nota 8. Tânărul jucător de bandă a fost activ în jocul cu oltenii și a fost o prezență constantă în teren, pe toată durata sezonului.

Valentin Costache – nota 7. Introdus în minutul 61, în locul lui Păun. Internaționalul de tineret a fost din nou un pericol constant pentru apărarea adversă.

George Țucudean – nota 7. Introdus în minutul 75, în locul lui Omrani. Golgheterul Ligii 1 nu se află încă la capacitate maximă.

Ovidiu Hoban – fără notă. Introdus în minutul 88, în locul lui Djokovic.

Dan Petrescu – nota 8. Tehnicianul a reușit să rupă blestemul care o urmăarea pe CFR și a cucerit al doilea titlu consecutive și al cincilea din istorie.

Comenteaza