Notele ZIUA, după o nouă remiză a CFR-ului. Defensiva clujeană a suferit în fața Astrei

Notele ZIUA, după o nouă remiză a CFR-ului. Defensiva clujeană a suferit în fața Astrei
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie și a pierdut mare parte din avantajul pe care îl avea în fruntea clasamentului Ligii 1.

După un final de an foarte bun, cu victorie în derby-ul cu FCSB, “feroviarii” nu își regăsesc forma în 2019. Formația lui Toni Conceicao nu a câștigat niciun meci oficial în noul an și antrenorul are emoții serioase pentru postul său. Clujenii au pierdut avantajul de șase puncte pe care îl aveau, iar titlul se joacă din nou între trei formații. Lipsa de eficiență din ofensivă și o apărare naivă au contribuit la un nou rezultat de egalitate pentru CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis – Nota 7. Goalkeeper-ul lituanian a fost din nou la post și i-a salvat pe clujeni în mai multe situații.

Cristian Manea – Nota 5. Apărătorul lateral a avut o nouă evoluție sub așteptări și a fost depășit ușor de Alibec în finalul primei reprize, când atacantul a fost aproape de a deschide scorul.

Paulo Vinicius – Nota 5. Brazilianul nu s-a ridicat la nivelul arătat în acest sezon și a fost depășit cu ușurință în mai multe situații.

Andrei Mureșan – Nota 6. Stoperul “feroviarilor” a avut un joc ezitant în defensivă, dar a marcat unicul gol al CFR-ului.

Mario Camora – Nota 6. Căpitanul campioanei a încercat să fie motorul echipei, dar și jocul său a fost unul modest.

Alexandru Ioniță – Nota 5. Deși se aștepta de la el să fie coordonatorul de joc al clujenilor, fostul rapidist a avut o nouă evoluție modestă.

Damjan Djokovic – Nota 5. Croatul nu a contribuit și la faza ofensivă în partida cu giurgiuvenii.

Juan Culio – Nota 5. Argentinianul a avut o nouă evoluție slabă și nu a avut reușite notabile pe durata meciului.

Billel Omrani – Nota 6. Francezul a alergat mult în timpul jocului și a fost aproape să aducă victoria CFR-ului în prelungiri.

George Țucudean – Nota 5. Golgheterul CFR-ului nu a fost complet refăcut, iar evoluția sa a fost una modestă.

Ciprian Deac – Nota 6. Internaționalul român a alergat din nou mult, însă nu a reușit să se remarce.

Adam Lang – Nota 5. Introdus în minutul 46, în locul lui Vinicius. Fundașul maghiar nu a avut o evoluție mai bună decât cel pe care l-a înlocuit.

Adrian Păun – Nota 5. Introdus în minutul 46, în locul lui Țucudean. Tânărul mijlocaș nu a avut reușite notabile în actul secund al partidei.

Claudiu Petrila – fără notă. Introdus în minutul 80, în locul lui Ioniță.

Antonio Conceicao – Nota 5. Tehnicianul portughez nu a reușit să rezolve problema eficienței ofensive, iar defensiva clujeană a greșit în mai multe rânduri.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu Poli Iași. Partida se va disputa în 23 februarie, de la ora 20:00.

Comenteaza