Notele ZIUA, după o nouă victorie la limită a Universității Cluj. Dur-Bozoancă, cel mai bun om al “studenților”

Notele ZIUA, după o nouă victorie la limită a Universității Cluj. Dur-Bozoancă, cel mai bun om al “studenților”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au reușit un nou succes, al patrulea de la reluarea campionatului și au victorii pe linie sub comanda lui Bogdan Lobonț.

Deși veneau după un joc bun în meciul cu Luceafărul Oradea, “studenții” au avut probleme serioase pe terenul unei formații care a impresionat în duelurile cu echipele de top în acest sezon. Gazdele au avut inițiativa pe toată durata partidei și i-au dominat clar pe clujeni. Totuși, formația lui Bogdan Lobonț a dat dovadă de pragmatism și eficiență, reușind să înscrie de două ori, în urma unor faze fixe.

Cosmin Dur-Bozoancă – nota 9. Portarul clujenilor a făcut un meci mare, în care și-a salvat colegii în mai multe rânduri prin intervențiile sale.

Tiberiu Căpușă – nota 6. Mutat în centrul apărării, tânărul fundaș s-a achitat bine de sarcinile primite de la antrenor.

Andrei Cordoș – nota 7. Stoperul a fost liderul defensivei și a fost în mijlocul acțiunii la marcarea primului gol.

Dan Berci – nota 6. Fundașul a evoluat în nota sa obișnuită și a făcut un meci bun.

Alexandru Coman – nota 7. A dominat clar flancul său și a fost prezent atât în ofensivă, cât și în defensivă.

Kofi Twumasi – nota 4. Americanul a avut o evoluție dezamăgitoare și a fost poziționat greșit în mai multe rânduri.

Laszlo Sepsi – nota 6. Experimentatul fotbalist al Universității Cluj a fost cel care a oferit siguranță la mijlocul terenului.

Carol Taub – nota 7. A făcut din nou o partidă bună și a oferit mai multe centrări de calitate.

Dorin Goga – nota 6. Căăpitanul clujenilor s-a zbătut mult, a încercat să creeze mai multe acțiuni ofensive, însă reușitele sale au fost puține.

Nicolae Pîrvulescu – nota 7. Noua achizție a  “Șepcilor roșii” a făcut un meci bun, a încercat mai multe acțiuni în viteză și a pasat decisiv la golul victoriei.

Cristian Gavra – nota 5. Atacantul Universității Cluj a avut o evoluție modestă, departe de forma arătată în tur.

George Florescu – nota 6. Introdus la pauză, în locul lui Kofi. Fostul internațional a evoluat în nota sa obișnuită în actul secund al meciului.

Mircea Axente – nota 5. Introdus în minutul 59, în locul lui Goga. Fostul dinamovist a consemnat o nouă partidă fără gol.

Norbert Janos – nota 7. Introdus în minutul 76, în locul lui Gavra. Tânărul jucător de bandă a intrat în ultimul sfert de oră al jocului și a reușit să înscrie golul victoriei.

Bogdan Lobonț – nota 7. Deși echipa nu a impresionat prin joc, clujenii au obținut o nouă victorie și se mențin în fruntea clasamentului.

În runda următoare, Universitatea Cluj va reveni pe propriul teren pentru duelul cu FC Argeș. Partida se va disputa duminică, 24 martie, de la ora 20:00.

Comenteaza