Notele ZIUA după Poli Timișoara – “U” Cluj 1-0. Toți atacanții au luat 4. Și Falub a rămas corigent

Notele ZIUA după Poli Timișoara – “U” Cluj 1-0. Toți atacanții au luat 4. Și Falub a rămas corigent
| Foto: foto Crisitan Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au pierdut al doilea meci din acest sezon al Ligii a 2-a, într-o partidă în care echipa a dezamăgit în toate compartimentele. Apărarea rămâne una greoaie, mijlocul nu furnizează suficiente baloane utile, iar atacul e în continuare steril pe teren străin.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Așteptările din tabăra clujenilor erau mari, mai ales după victoria categorică din etapa trecută, împotriva Energeticianului. Totuși, echipa lui Adrian Falub a încasat un gol în primele minute și apoi nu a putut sparge barajul defensiv creat de echipa timișoareană. Astfel, “Șepcile roșii” se află la a doua înfrângere din această stagiune, prima fiind împotriva Chindiei Târgoviște, tot în deplasare.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 6 – Deși a încasat un gol foarte repede, goalkeeper-ul a oferit siguranță defensivei și a mai avut intervenții bune la ocaziile timișorenilor.

Tiberiu Căpușă – Nota 5 – Apărătorul lateral a avut o evoluție asemănătoare cu cea din partida cu Energeticianul și nu s-a remarcat nici defensive, dar nici ofensiv.

Octavian Aburdan – Nota 4 – Lipsa de viteză i-a fost fatală stoperului în partida cu Poli. Fundașul l-a scăpat din marcaj pe Velici, care a înscris unicul gol al partidei.

Andrei Cordoș – Nota 5 – Apărătorul central a evoluat în stilul caracteristic, fără mari greșeli în defensive. Totuși, nu a putut ajuta ofensiva, ca în alte rânduri.

Carol Taub – Nota 5 – La fel ca și celălalt fundaș de bandă, fundașul stânga a avut o evoluție apropiată de etapa precedent. Singura diferență a fost lipsa acțiunilor ofensive din parta apărătorului.

Kofi Twumasi – Nota 5 – Americanul și-a făcut datoria la mijlocul terenului și nu a ieșit deloc în evidență.

Gabriel Giurgiu – Nota 5 – Căpitanul Univeristății se bucură de noul rol pe care îl oferă sistemul lui Falub. Mijlocașul apare din ce în ce mai des în ofensivă și chiar a semnat cea mai mare ocazie a clujenilor în partea a doua a jocului.

George Florescu – Nota 6 – Decarul “Șepcilor roșii” a evoluat din nou convingător și chiar a fost aproape de egalare în prima repriză, când a lovit bara porții timișorene.

Doru Dumitrescu – Nota 6 – Jucătorul sosit de la Viitorul Constanța a evoluat în banda dreaptă a ofensivei clujene, iar în prima repriză a oferit un joc bunși câteva oportunități. Totuși, după pauză nu s-a mai regăsit și a fost înlocuit.

Cristian Gavra – Nota 4 – Golgheterul începutului de sezon nu a mai repetat evoluția bună din primele etape. Atacantul a avut o evoluție ștearsă și nu a putut să treacă de experimentatul cuplu Scutaru-Mera.

Cristian Ene – Nota 4 – Trimis din nou în banda stângă, vârful nu a dat randamentul așteptat. În ciuda faptului că a avut o ocazie în prima repriză, Ene a fost schimbat după 45 de minute.

Denis Hordouan – Nota 4 – Mijlocașul introdus la pauză de Adrian Falub avea misiune de a schimba atacul clujean și de a oferi mai multă viteză. Totuși, evoluția sa a fost una modestă.

Răzvan Greu – Nota 4 – A fost trimis din nou în banda dreaptă, în locul lui Dumitrescu, dar nu s-a adaptat încă noului rol impus de tehnicianul “studenților”.

Marius Coman – Nota 4 – Deși este cea mai bună soluție ofensivă pe care o avea pe bancă Adrian Falub, Coman nu a dat randamentul așteptat deși a avut mai bine de 20 de minute la dispoziție.

Adrian Falub (antrenor) - Nota 4 - Nici după patru etape, tehnicianul nu a reușit să reyolve problemele din apărare, prea lentă pentru a face față presiunii din jocurile în deplasare. De asemenea, a distribuit jucători pe posturi pe care nu dau randament (vezi Doru Dumitrescu, folosit ca atacant extern). De asemenea, Falub s-a dovedit extrem de neinspirat la schimbări, care nu au adus un plus în jocul clujenilor, ci a pus frână ofensivei.  

După patru etape disputate din noul sezon al Ligii a 2-a, Universitatea Cluj ocupă locul nouă, cu șase puncte.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza