Notele ZIUA, după prima înfrângere a lui Bogdan Lobonț pe banca Universității Cluj

Notele ZIUA, după prima înfrângere a lui Bogdan Lobonț pe banca Universității Cluj
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au cedat la limită, pe terenul Petrolului, dar ocupă în continuare locul al treilea în clasamentul Ligii a 2-a.

Deși echipa a început bine cu Bogdan Lobonț ca principal, ultimele două rezultate ale “studenților” au fost dezamăgitoare. Înfrângerea de la Ploiești a pus capăt unei serii de 19 meciuri consecutive fără înfrângere, serie ce a menținut Universitatea Cluj la vârful Ligii a 2-a. În plus, jocul de la Ploiești a fost unul neconvingător, iar ofensiva clujeană nu a pus probleme ploieștenilor.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 5. Goalkeeper-ul Universității Cluj a avut intervenții bune împotriva “Lupilor galbeni”, dar a fost învins de o execuție superbă.

Andrei Cordoș – Nota 4. Stopperul nu a comis greșeli majore, însă a avut probleme serioase la acțiunile în viteză ale ploieștenilor.

Octavian Abrudan – Nota 4. La fel ca și colegul său din defensivă, fundașul central a fost luat prin surprindere de viteza adversarilor săi.

Dan Berci – Nota 4. Apărătorul a evoluat în nota sa obișnuită la Ploitești, dar a fsot eliminat în finalul partied, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Alexandru Coman – Nota 5. Jucătorul din flancul drept al terenului a fost unul dintre cei mai activi “studenți” și a depus un efort considerabil.

Gabriel Giurgiu – Nota 4. Căpitanul Universității Cluj a avut o evoluție ștearsă și nu s-a remarcat nici în plan ofensiv, dar nici în plan defensiv.

Laszlo Sepsi – Nota 4. Experimentatul mijlocaș a practicat un joc modest, față de cel cu care i-a obișnuit pe fanii formației clujene.

Carol Taub – Nota 4. Fotbalistul de bandă stângă a fost aproape inexistent în jocul Universității Cluj.

Norbert Janos – Nota 3. Titularizat în linia de atac, jucătorul a avut o evoluție modestă și a fost de multe ori absent din joc.

Cristian Gavra – Nota 4. Atacantul clujenilor a fost blocat de cele mai multe ori de defensiva ploieșteană.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 6. Noul jucător al “Șepcilor roșii” a fost cel mai activ fotbalist din tabăra clujeană și a încercat mai multe acțiuni în viteză.

Mircea Axente – Nota 3. Introdus în minutul 60, în locul lui Giurgiu. Vârful sosit de la Dinamo nu s-a remarcat nu nimic în perioada petrecută pe teren.

Iuliu Hațiegan – Nota 3. Introdus în minutul 65, în locul lui Janos. Tânărul fotbalist a evoluat sub așteptări.

George Florescu – Nota 3. Introdus în minutul 77, în locul lui Gavra. Mijlocașul clujenilor nu a avut suficient timp pentru a-și pune amprenta pe jocul Universității.

Bogdan Lobonț – Nota 5. Aflat la primul rezultat negativ din postura de antrenor, fostul portar are misiunea de a schimba radical jocul formației sale, care este unul modest, din punct de vedere ofensiv.

Pentru Universitatea Cluj urmează un nou meci complicat, împotriva celor de la CS Mioveni.

 

Comenteaza