Video Notele ZIUA, după prima victorie a Universității Cluj în noul sezon. Alex Pop a fost eroul meciului de la Târgu-Mureș

Notele ZIUA, după prima victorie a Universității Cluj în noul sezon. Alex Pop a fost eroul meciului de la Târgu-Mureș
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Deși jocul nu a convins nici în runda cu numărul doi, “studenții” au reușit să se impună clar, cu 3-0, în fața formației Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

După eșecul surprinzător de la Reșița, Cristian Dulca a făcut șapte schimbări în primul 11, în speranța că echipa sa va obține primele puncte din noul sezon. Chiar dacă “Șepcile roșii” s-au impus cu 3-0, jocul nu a arătat mai bine decât în prima etapă. Inspirația lui Alex Pop, un joc bun din partea noii achiziții, Rafa, dar și un adversar inferior au contribuit la primul succes al sezonului pentru Universitatea Cluj.

Jose Costa – nota 6. La primul său meci în tricoul “studenților”, lusitanul a făcut un meci bun, având în vedere că adversarul nu a pus prea multe probleme.

Rareș Takacs – nota 7. Revenit printre titulari după o perioadă îndelungată, apărătorul lateral a alergat mult pe toată durata partidei și a încercat să contribuie și la faza ofensivă.

Miguel Inacio – nota 7. În lipsa lui Kay, fundașul portughez și-a asumat rolul de lider al defensivei clujene și și-a coordonat colegii pe toată durata partidei.

Artur Crăciun – nota 6. Stopperul moldovean a avut o evoluție sigură, fără greșeli majore.

Carol Taub – nota 5. Fundașul lateral a avut o evoluție modestă, sub cele cu care a obișnuit în sezonul trecut.

Victor Dican – nota 6. Debutant la “U” Cluj, tânărul mijlocaș nu s-a văzut prea mult în jocul echipei conduse de Dulca.

Andre Ceitil – nota 6. La fel ca și colegul său din linia mediană, portughezul s-a aflat la primul meci pentru “Șepcile roșii” și s-a achitat bine de sarcinile sale defensive.

Alex Pop – nota 9. Tânărul atacant a marcat golul începutului de sezon în România cu un șut de la centrul terenului și a reușit în scurt timp să își treacă din nou numele pe lista marcatorilor.

Dorin Goga – nota 7. Ca întotdeauna, căpitanul Universității Cluj a fost “creierul” acțiunilor ofenisve și chiar a reușit să înscrie primul gol al sezonului.

Rafa – nota 7. Jucătorul sosit de la Farul Constanța a reprezentat un pericol constant pentru defensiva adversă și a reușit un assist la golul lui Goga.

Cristian Gavra – nota 7. Golgheterul din sezonul trecut nu a reușit să înscrie nici în cel de-al doilea meci al sezonului, însă a pasat decisiv la cea de-a doua reușită a lui Alex Pop.

Florin Burghele – nota 5. Introdus în minutul 64, în locul lui Pop. Tânărul atacant nu s-a remarcat în timpul petrecut pe teren.

Nicolae Pîrvulescu – nota 6. Introdus în minutul 69, în locul lui Rafa. S-a folosit de viteză și de dribling pentru a construi mai multe acțiuni periculoase, care însă nu au fost finalizate de colegii săi.

Renato Imbrea – fără notă. Introdus în minutul 85, în locul lui Takacs. A debutat la Univeristatea Cluj.

Cristian Dulca – nota 6. Deși jocul echipei a fost din nou neconvingător, “studenții” au obținut cele trei puncte în fața unei formații care pare condamnată la retrogradare.

Pentru Universitatea Cluj urmează derby-ul din etapa a treia, împotriva celor de la FC Argeș. Partida e programată sâmbătă, 17 august, de la ora 15:30.

Rezumatul partidei “U” Cluj – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu:

Comenteaza