Notele ZIUA, după primul punct obținut de Universitatea în deplasare în acest sezon

Notele ZIUA, după primul punct obținut de Universitatea în deplasare în acest sezon
| Foto: foto fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au remizat pe terenul formației CS Mioveni, scor 1-1, în etapa a 9-a din eșalonul secund.

După ce au înregistrat trei înfrângeri consecutive pe teren străin, “studenții” au reușit să obțină primul punct departe de casă în acest sezon. Jocul echipei lui Adrian Falub a scârțâit din nou, dar rezultatul a fost unul favorabil, luând în considerare partidele precedente.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 5 – Portarul Universității a evoluat bine, ca de fiecare data în actuala stagiune. Goalkeeper-ul a oferit siguranță defensivei pe toată durata jocului.

Alexandru Coman – Nota 5 – Cea mai nouă achiziție a Universității mai are nevoie de timp de acomodare, dar evoluțiile sale sunt din ce în ce mai bune. Fotbalistul se poate dovedi o piesă importantă în lupta pentru promovare.

Octavian Abrudan – Nota 5 – Experimentatul stoper al clujenilor a jucat în nota sa obișnuită din acest sezon. Fundașul a coordonat bine defensive, singurul său defect fiind lipsa de viteză.

Laszlo Sepsi – Nota 5 – Deși a evoluat pe o poziție nouă pentru el la Universitatea, fostul internațional s-a achitat bine de sarcini. Calitățile sale fizie au compensat lipsa de mobilitate a partenerului său din centrul defensivei.

Dan Berci – Nota 3 – Tânărul fundaș lateral a încercat să impresioneze în partida de la Mioveni, dar lucrurile nu au funcționat cum și-a dorit. Apărătorul a fost depășit ușor la golul gazdelor, chiar de marcatorul Rădescu.

Kofi Twumasi – Nota 5 – Mijlocașul american a evoluat, ca de fiecare data, bine la recuperare, dar nu a contribuit în ofensivă. În plus, evoluția saa fost una șterasă în partea secundă.

Doru Dumitrescu – Nota 4 – Tânărul jucător împrumutat de la Viitorul a avut o evolușie curajoasă, însă lipsită de reușite. Dumitrescu nu pare încă pregătit să preai atribuțiile lui Florescu.

Rareș Takacs – Nota 4 – Deși este un fundaș ofensiv, avansarea nu a îmbunătățit jocul lui Takacs. Jocul său a fost unul slab și lipsit de realizări.

Dorin Goga – Nota 7 – Căpitanul “studenților” a fost cel mai active om al primei reprize. Atacantul a avut două ocazii bune de a înscrie în minutele de final al e primei părți.

Octavian Ursu – Nota 4 – Deși este un jucător cu un talent evident, fentele mijlocașului clujenilor nu au funcționat în fața apărării argeșene. În ciuda faptului că a încercat câteva acțiuni, majoritatea s-au încheiat rapid.

Cristian Gavra – Nota 5 – Golghetereul din acest sezon nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. În partida de la Mioveni, atacantul a evoluat mai mult pentru colegii săi și nu s-a apropiat periculos de poartă.

George Florescu – Nota 8 – A intrat în minutul 57 în locul lui Dumitrescu. Experimentatul mijlocaș a fost salvatorul Universității Cluj împotriva argeșenilor. Florescu a intrat imediat după deschiderea scorului și după doar 10 minute petrecute pe teren a restabilit egalitatea.

Iuliu Hațiegan – Nota 4 – L-a înlocuit pe Takacs în minutul 57. După intrarea sa în teren, atacul a devenit mai dinamic, dar au lipsit reușitele personale.

Carol Taub – Nota 4 – A intrat în locul lui Ursu în minutul 72. Fundașul lateral a a evoluat pe o pozișie mai avansată ca de obicei și nu a oferit randamentul dorit.

Adrian Falub – Nota 5 – Antrenorul clujenilor a încercat câteva mutări surprinzătoare în primul 11, dar a ratat șansa de a obține prima victorie din acest sezon, în deplasare.

Următorul meci pentru Universitatea Ckuj va fi duminică, 7 octombrie, de la ora 12, pe Cluj Arena, împotriva formației Daco-Getica.

Comenteaza