Notele ZIUA, după meciul nul al CFR-ului de pe terenul Universității Craiova

Notele ZIUA, după meciul nul al CFR-ului de pe terenul Universității Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a încheiat la egalitate, scor 0-0, derby-ul din Oltenia și păstrează o diferență de șapte puncte față de echipa lui Devis Mangia.

După ce ”feroviarii” au fost învinși pe propriul teren de Astra, deplasarea de la Craiova se anunța a fi una dificilă. Deși clujenii au jucat mai ofensiv decât se așteptau adversarii, scorul final a fost 0-0, iar trupa lui Dan Petrescu a ajuns la două meciuri fără victorie, chiar înanintea derby-ului cu FCSB.

Giedrius Arlauskis – nota 7. Lituanianul a avut o nouă evoluție bună și i-a salvat pe “feroviari” la cea mai mare ocazie a oltenilor, șutul lui Cicâldău.

Cristian Manea – nota 6. Apărătorul lateral a jucat în nota sa obișnuită din acest sezon, fără să impresioneze.

Paulo Vinicius – nota 6. Brazilianul s-a poziționat bine de cele mai multe ori și a oferit siguranță colegilor săi.

Kevin Boli – nota 7. Sosirea stoperului francez a îmbunătățit o defensivă, care deja era cea mai bine organizată din Liga 1.

Mario Camora – nota 7. Căpitanul CFR-ului a alergat din nou mult și a încercat să ajute atât în apărare, cât și în atac.

Ciprian Deac – nota 7. Internaționalul român a fost foarte activ în prima repriză și chiar a semnat o mare ocazie în finalul primului act.

Damjan Djokovic – nota 6. Croatul a muncit mult la mijlocul tereului, însă nu a ieșit în evidență, ca și în partidele precedente.

Mihai Bordeianu – nota 7. Mijlocașul campioanei a făcut din nou risipă de efort și chiar a fost aproape de gol, în repriza secundă.

Billel Omrani – nota 8. Francezul a fost cel mai activ om al clujenilor și a trecut pe lângă gol în mai multe rânduri.

Cristian Bud – nota 7. Experimentatul atacant a evoluat bine și a încercat să își pună colegii în valorare.

Adrian Păun – nota 6. Tânărul jucător de bandă a alergat mult, dar nu a avut reușite notabile.

Valentin Costache – nota 5. Introdus în minutul 65, în locul lui Păun. Fostul dinamovist nu s-a remarcat cu nimic în perioada petrecută pe teren.

Thierry Moutinho – nota 5. Introdus în minutul 78, în locul lui Bud. Portughezul nu a avut suficient timp la dispoziție pentru a intra în ritmul partidei.

Ionuț Peteleu – fără notă. Introdus în minutul 90, în locul lui Deac.

Dan Petrescu – nota 6. Tehnicianul campioanei a suprins prin jocul ofensiv de la Craiova, dar echipa sa nu a putut frucitifica șansele de a marca.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu FCSB. Partida se va disputa duminică, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza