Notele ZIUA după remiza albă a Universității Cluj. “Studenții” s-au îndepărtat de locurile ce asigură promovarea

Notele ZIUA după remiza albă a Universității Cluj. “Studenții” s-au îndepărtat de locurile ce asigură promovarea
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

În urma rezultatului cu CS Balotești, clujenii au căzut pe locul șase și se află la cinci puncte de primul loc ce garantează accederea directă în Liga 1.

După o serie bună de rezultate, sub comanda lui Mircea Cojocaru, echipa clujeană a ajuns la al doilea meci consecutiv în care nu reușește să marcheze. În partida cu ilfovenii, jucătorii Universității Cluj au avut mai multe ocazii să marcheze, însă goalkeeper-ul oaspeților a prins o zi mare. În urma rezultatelor celorlalte adversare, “Șepcile roșii” s-au îndepărtat de locurile promovabile și ocupă locul șase.

Cosmin Dur-Bozoancă – nota 6. Portarul nu a avut de lucru în partida cu ilfovenii, dar i-a salvat pe clujeni în finalul meciului, când Clătinici a scăpat spre poarta sa.

Alexandru Coman – nota 6. Treptat, fotbalistul venit de la Hermannstadt a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Cluj și a avut o evoluție bună și în partida cu CS Balotești.

Andrei Cordoș – nota 5. Fundașul central nu a fost solicitat împotriva formației care a înscris de doar 15 ori în acest sezon.

Octavian Abrudan – nota 5. La fel ca și colegului său din centrul defensivei, adversarii nu i-au pus probleme stoperului clujean.

Dan Berci – nota 5. Deși nu a avut de muncă în apărare, apărătorul lateral nu a contribuit din punct de vedere ofensiv.

Gabriel Giurgiu – nota 6. Deși rolul său este acela de a face legătura dintre compartimentul defensiv și cel ofensiv, mijlocașul a fost ce mai multe ori prezent în atac, unde a creat superioritate.

Laszlo Sepsi – nota 5. Fostului internațional pare să îi convină foarte mult noua poziție în teren, iar cuplul cu Gabriel Giurgiu este unul care oferă randament de nivelul Ligii 1.

Cristian Ene – nota 4. Trimis din nou în banda dreaptă, atacantul nu își regăsește forma din sezonul trecut, când a înscris de 12 ori.

Dorin Goga – nota 5. Căpitanul Universității Cluj a alergat mult și a fost “motorul” din ofensivă, însă rezultatele nu s-au văzut pe tabelă.

Carol Taub – nota 4. După o serie de meciuri foarte bune, jucătorul de bandă nu s-a mai ridicat la nivelul arătat recent.

Cristian Gavra – nota 5. Golgheterul clujenilor din acest sezon s-a zbătut mult, însă nu a reușit să aducă golul mult așteptat.

Iuliu Hațiegan – nota 4. Introdus în minutul 46, în locul lui Ene. Jucătorul de bandă nu a adus niciun plus față de cel pe care l-a înlocuit.

Octavian Ursu – nota 4. Introdus în minutul 69, în locul lui Gavra. Mijlocașul a ținut mult prea mult de balon și nu i-a ajutat pe colegii săi din ofensivă.

Marius Coman – nota 4. Introdus în minutul 79, în locul lui Sepsi. Atacantul nu a adus niciun plus în joc, în finalul meciului.

Mircea Cojocaru – nota 5. Tehnicianul a rămas fidel tacticii sale, dar jucătorii nu au putut învinge defensiva echipei CS Balotești și pe portarul Iordan, care a prins o zi mare.

În urma remizei cu ilfovenii, Universitatea Cluj ocupă locul al șase în Liga 2, cu 35 de puncte. Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva formației Pandurii Târgu-Jiu, miercuri, 28 noiembrie.

Comenteaza