Video Notele ZIUA, după remiza CFR-ului de la Sfântu Gheorghe. Sepsi a obținut primele puncte din istorie în fața clujenilor

Notele ZIUA, după remiza CFR-ului de la Sfântu Gheorghe. Sepsi a obținut primele puncte din istorie în fața clujenilor
| Foto: facebook.com/osksepsi

Campioana s-a împiedicat pe terenul revelației din sezonul trecut, dar își menține poziția de lider în Liga 1, cel puțin până la meciul dintre Viitorul și Astra Giurgiu.

După succesul din Liga Campionilor, împotriva lui Celtic Glasgow, formația din Gruia nu a putut învinge și la Sfântu Gheorghe. Echipa de campionat a lui Dan Petrescu nu a avut același apetit ofensiv ca și cea din cupele europene, iar gazdele au profitat. Păun a fost din nou în mare formă, iar la finalul partidei Dan Petrescu a cerut ca mijlocașul să fie selecționat de către Cosmin Contra pentru dubla cu Spania și Malta.

Cosmin Vâtcă – Nota 5. Goalkeeper-ul campioanei a evoluat în nota sa obișnuită, însă este în mare parte responsabil pentru golul primit de CFR Cluj.

Mihai Butean – Nota 6. Apărătorul lateral a făcut un meci bun, dar fără realizări notabile.

Andrei Mureșan – Nota 6. Stopperul clujean nu a comis greșeli majore în jocul cu Sepsi.

Mike Cestor – Nota 6. Fundașul francez a avut o evoluție solidă în partida de la Sfântu Gheorghe.

Ionuț Peteleu – Nota 6. Jucătorul din banda stângă a defensivei a încercat să fie prezent atât în faza de apărare, cât și în cea de atac.

Cătălin Itu – Nota 6. Tânărul mijlocaș a jucat la nivelul cu care i-a obișnuit pe fani în primele runde din acest sezon.

Ovidiu Hoban – Nota 6. Deși nu s-a văzut prea mult în joc, experimentatul mijlocaș a recuperat multe baloane.

Adrian Păun – Nota 8. Căpitan și de această dată, jucătorul crescut de CFR a înscris unicul gol al clujenilor și continuă seria evoluțiilor bune din startul sezonului.

Valentin Costache – Nota 7. Deși nu a mai reușit să înscrie, fotbalistul din flancul drept a reprezentat un pericol constant pentru defensiva gazdelor.

Mario Rondon – Nota 6. Venezueleanul a avut o evoluție ștearsă pe terenul lui Sepsi OSK.

Michael Pereira – Nota 7. Francezul a făcut un meci bun, cel puțin în prima parte, când a avut mai multe acțiuni periculoase în flancul stâng.

Claudiu Petrila – Nota 6. Introdus în minutul 68, în locul lui Costache. Tânărul jucător al campioanei a intrat cu o energie bună și chiar a fost aproape de a marca.

Luis Aurelio – Nota 5. Introdus în minutul 72, în locul lui Itu. Portughezul nu s-a remarcat cu nimic în timpul petrecut pe teren.

George Țucudean – fără notă. Introdus în minutul 85, în locul lui Pereira.

Dan Petrescu – Nota 6. Echipa nu a arătat la fel de bine din punct de vedere ofensiv ca și la Glasgow, iar defensiva a fost nesigură în unele momente.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor. Partida se va disputa marți, 20 august, de la ora 22:00, pe arena din Gruia.  

Rezumatul partidei dintre Sepsi OSK și CFR Cluj: 

Comenteaza