Notele ZIUA, după remiza CFR-ului împotriva lui Celtic. Deac a fostul omul meciului pentru clujeni

Notele ZIUA, după remiza CFR-ului împotriva lui Celtic. Deac a fostul omul meciului pentru clujeni
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” au încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul scoțienii, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Formația din Gruia a arătat din nou că poate să joace ofensiv și a pus presiune pe o formație cu un trecut european glorios. Campionii au pus presiune încă din start și deși au lăsat-o mai moale spre finalul primei reprize, în actul secund au dominat categoric. Totuși, în ciuda faptului că i-au ținut pe scoțieni în propria jumătate, clujenii nu au reușit să fructifice ocaziile pe care le-au avut.

Giedrius Arlauskis – Nota 7. Lituanianul a oferit din nou siguranță întregii echipe prin intervențiile sale salvatoare.

Mateo Susic – Nota 6. Apărătorul bosniac a evoluat în nota sa obișnuită împotriva campionilor Scoției.

Paulo Vinicius – Nota 7. Brazilianul a coordonat impecabil defensiva clujeană, care a avut o prestație bună pe toată durata jocului.

Andrei Burcă – Nota 7. Stopperul sosit de la FC Botoșani a arătat din nou foarte sigur pe jocul său, iar intervenițiile sale au fost precise.

Mario Camora – Nota 7. Căpitanul clujenilor a impresionat din nou în teren, prin atitudine și prin modul în care și-a motivat colegii.

Damjan Djokovic – Nota 7. Croatul a arătat o disponibilitate mare la efort și a încercat să fie prezent pe tot terenul.

Mihai Bordeianu – Nota 7. Mijlocașul central al campioanei a fost din nou decisiv în fața apărării, unde a recuperat multe mingi.

Luis Aurelio – Nota 6. A intrat bine în joc și a făcut uitată absența lui Culio, dar a dispărut din joc spre finalul partidei.

Ciprian Deac – Nota 8. Internaționalul român a fost “motorul” echipei sale și a reușit o pasă excelentă la golul “feroviarilor”.

Mario Rondon – Nota 8. Atacantul venezuelean a început să marcheze meci de meci pentru CFR Cluj, după o perioadă de “secetă” la începutul aventurii sale în Gruia.

Billel Omrani – Nota 6. Francezul a încercat multe acțiuni, însă niciuna dintre ele nu a reprezentat un pericol pentru poarta lui Bain.

Adrian Păun – Nota 7. Introdus în minutul 66, în locul lui Omrani. Jucătorul de bandă a intrat cu o energie bună și chiar a fost aproape de a deveni eroul CFR-ului.

George Țucudean – Nota 7. Introdus în minutul 75, în locul lui Rondon. Golgheterul campioanei a intrat bine în joc și a fost un pericol constant la poarta lui Bain.

Dan Petrescu – Nota 7. Echipa sa a arătat din nou că poate juca ofensiv și păstrează speranțe pentru retur, în ciuda faptului că scoțienii sunt favoriți la calificare.

Returul dintre Celtic și CFR Cluj se va disputa marți, 13 august, pe Celtic Park din Glasgow.

Comenteaza