Notele ZIUA, după remiza dintre CFR Cluj și FCSB. Ambele echipe au dezamăgit

Notele ZIUA, după remiza dintre CFR Cluj și FCSB. Ambele echipe au dezamăgit
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Partida care ar fi trebuit să reprezeninte cel mai interesant duel al Ligii 1, cel dintre campioni și vicecampioni, a fost o demonstrație de pragmatism.

Sosiți pe Arena Națională după succesul surprinzător în fața celor de la Lazio, clujenii au părut mai mult cu gândul la italieni decât la derby. Partida din capitală a fost una în care s-a jucat puțin fotbal, iar ocaziile importante au venit doar în finalul jocului, când oboseala și-a făcut simțită prezența în jocul ambelor formații. În teren, “feroviarii” au părut mulțumiți cu rezultatul, în ciuda declarațiilor de după meci în care au susținut că meritau cele trei puncte.

Giedrius Arlauskis – nota 7. Portarul lituanian a avut parte de o partidă ușoară pe Arena Națională, incomparabilă cu duelul împotriva lui Lazio.

Ionuț Peteleu – nota 6. Apărătorul lateral s-a aflat din nou printre titulari, dar a părut obosit după întâlnirea cu italienii.

Paulo Vinicius – nota 6. Experimentatul fundaș brazilian a revenit în primul 11 și și-a asumat rolul de lider al defensivei clujene.

Kevin Boli – nota 7. În ciuda faptului că a evoluat și la mijlocul săptămânii, francezul a fost unul dintre cei mai buni oameni ai CFR-ului în capitală.

Mario Camora – nota 6. Căpitanul campioanei a fost prezent în ambele faze ale jocului, însă nu a avut realizări notabile.

Cătălin Itu – nota 5. Tânărul mijlocaș a evoluat mult sub așteptări la București.

Ovidiu Hoban – nota 7. Cu bandajul căpătat în urma partidei cu FC Voluntari, fostul international a făcut o treabă excelentă în fața apărării și a fost de ajutor și în ofensivă.

Juan Culio – nota 6. Argentinianul a revenit după accidentare, însă mai are nevoie de timp pentru a-și intra în ritm.

Ciprian Deac – nota 7. Internaționalul român este unul dintre cei mai constanți jucători ai campioanei din ultimele sezoane.

Billel Omrani – nota 6. Francezul nu a reușit să înscrie și în derby-ul Ligii 1, dar a încercat mai multe acțiuni ofensive.

Valentin Costache – nota 6. Deși este unul dintre cei mai în formă jucători ai CFR-ului în campionat, tânărul jucător de bandă nu a reușit să se remarce în derby.

Mihai Bordeianu – nota 6. Introdus în minutul 66, în locul lui Itu. Mijlocașul campioanei a avut o evoluție ștearsă.

Alexandru Pașcanu – nota 6. Introdus în minutul 71, în locul lui Costache. La debutul său la seniori, stopperul a fost trimis pe poziția de fundaș stângă și s-a descurcat rezonabil.

Mario Rondon – fără notă. Introdus în minutul 86, în locul lui Omrani.

Dan Petrescu – nota 7. Deși nu s-a aflat la stadion a ținut în permanență legătura cu secundul Valeriu Bordeanu. Tehnicianul a părut mulțumit cu rezultatul încă din startul jocului.

Pentru CFR Cluj urmează duelul din Cupa României, împotriva celor de la FC Botoșani. Partida e programată miercuri, 25 septembrie.

Comenteaza