Notele ZIUA după remiza dintre CFR și Gaz Metan. Omrani a fost eroul clujenilor

Notele ZIUA după remiza dintre CFR și Gaz Metan. Omrani a fost eroul clujenilor
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a încheiat la egalitate, scor 2-2, ultimul meci al anului pe propriul teren.

După un început dezastruos de partidă, în care oaspeții au reușit să înscrie de două ori, elevii lui Antonio Conceicao s-au rederesat și au egalat în finalul meciului. Mai mult, la ultima fază a partidei, Culio a avut șansa să aducă cele trei puncte, dar a lovit bara din penalty. Cu toate acestea, clujenii conduc clasamentul Ligii 1, cu 49 de puncte.

Giedrius Arlauskis – Nota 4. Lituanianul a scăpat mingea din mâini în minutul 12, iar Ely Fernandes a deschis scorul în Gruia.

Cristian Manea – Nota 6. Apărătorul lateral a evoluat în nota sa obișnuită în partida contra medieșenilor.

Paulo Vinicius – Nota 6. Brazilianul a fost, din nou, cel care a coordonat apărarea “feroviarilor”

Andrei Mureșan – Nota 6. Stoperul și-a păstrat forma din ultimele partide și și-a salvat echipa în startul actului secund.

Mario Camora – Nota 5. Căpitanul CFR-ului nu s-a ridicat la nivelul așteptat de fani în partida cu Gaz Metan și s-a repliat târziu la cel de-al doilea gol al oaspeților.

Thierry Moutinho – Nota 6. Portughezul a fost activ în startul partidei, însă a fost înlocuit după o jumătate de oră din cauza unei accidentări.

Mihai Bordeianu – Nota 5. Mijlocașul a alergat mult, însă nu a avut reușite notabile.

Juan Culio – Nota 5. Argetinianul putea aduce victoria echipei sale, dar a ratat o lovitură de pedeapsă, la ultima fază a meciului.

Ciprian Deac – Nota 6. A încercat să coordoneze ofensiva CFR-ului în prima repriză, dar a ieșit accidentat înainte de pauză.

George Țucudean – Nota 6. Golgheterul clujenilor a avut o evoluție modestă în prima parte și a fost înlocuit la pauză din cauza unor probleme medicale.

Adrian Păun – Nota 6. Jucătorul din flancul stâng a alergat mult pe toată durata meciului și a încercat să contribuie al fiecare acțiune ofensivă.

Billel Omrani – Nota 8. Introdus în minutul 32, în locul lui Moutinho. Francezul a fost principalul om ofensiv al “feroviarilor” și a reușit să salveze un punct pentru CFR.

Alexandru Ioniță – Nota 6. Introdus în minutul 44, în locul lui Deac. Fostul rapidist a avut o evoluție ștearsă, dar a reușit să obțină o lovitură de pedeapsă în ultimul minut de joc.

Claudiu Petrila – Nota 7. Introdus în minutul 46, în locul lui Țucudean. Tânărul mijlocaș a revigorat atacul campioanei și a fost “motorul” clujenilor în repriza secundă.

Antonio Conceicao – Nota 6. Portughezul a fost surprins de jocul oaspeților, dar a fost salvat de calitatea jucătorilor săi.

CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu 49 de puncte. Pentru clujeni urmează partida cu Viitorul Constanța.

Comenteaza