Notele ZIUA, după setul reușit de “U” Cluj în capitală. Dorin Goga a fost cel mai bun om al “studenților”

Notele ZIUA, după setul reușit de “U” Cluj în capitală. Dorin Goga a fost cel mai bun om al “studenților”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au reușit o victorie la scor pe terenul formației Daco-Getica, iar căpitanul clujenilor a fost de departe omul meciului.

După ce au câștigat doar un punct în ultimele trei etape, elevii lui Bogdan Lobonț și-au revenit pe terenul mlăștinos din cartierul bucureștean Colentina. În fața unui adversar amenințat cu retrogradarea, “studenții” au dat recital, cu Dorin Goga în rol de dirijor. Clujenii au revenit, temporar, pe locul doi în clasament și continuă să spere la promovare, cu nouă etape rămase până la deznodământul Ligii 2.

Iulian Dinu – nota 6. La primul său meci în actuala stagiune, goalkeeper-ul nu a avut mult de muncă, dar a luat două goluri în finalul meciului.

Alexandru Coman – nota 7. Fundașul dreapta a avut o nouă evoluție bună, atât în defensivă, cât și în ofensivă, fiind unul dintre fotbaliști care a alergat cel mai mult pe durata partidei.

Andrei Cordoș – nota 7. Experimentatul apărător central a fost liderul defensivei clujene și a avut un meci bun în capitală.

Laszlo Sepsi – nota 7. Fostul internațional a avut din nou un joc solid, fără greșeli majore.

Dan Berci – nota 7. Tânărul fundaș lateral a crescut mult în joc în acest sezon și a demonstrat aceasta și în jocul cu Daco-Getica.

Gabriel Giurgiu – nota 7. Mijlocașul defensiv nu s-a văzut în jocul formației, dar de fiecare dată a ajutat apărarea clujeană.

George Florescu – nota 8. Fotbalistul Universității Cluj a avut o evoluție foarte bună la centrul terenului și a reușit să înregistreze și o pasă decisivă, la golul al doilea.

Iuliu Hațiegan – nota 7. Tânărul mijlocaș de bandă a alergat mult la jocul cu Daco-Getica și a închis tabela în minutele de prelungire.

Dorin Goga – nota 9. La revenirea după suspendare, căpitanul Universității Cluj a fost cel mai bun jucător de pe teren, cu două goluri și trei pase decisive.

Nicolae Pîrvulescu – nota 8. Trimis în banda stângă, fotbalistul de la Pandurii a avut un joc bun, în care și-a driblat cu ușurință adversarii și a reușit să înscrie cel de-al patrulea gol al clujenilor.

Cristian Gavra – nota 9. Atacantul “Șepcilor roșii” a reușit dubla în partida din capitală și, astfel, a devenit golgheterul Ligii 2, cu 16 reușite .

Răzvan Greu – nota 6. Introdus în minutul 64, în locul lui Pîrvulescu. Mijlocașul și-a îndeplinit bine rolul de a păstra balonul în posesia clujenilor.

Ionuț Ursu – nota 5. Introdus în minutul 67, în locul lui Cordoș. Stopperul “studenților” nu a intrat bine în meci și l-a pierdut din marcaj pe marcatorul celui de-al doilea gol al gazdelor.

Florin Burghele – fără notă. Introdus în minutul 81, în locul lui Florescu.

Bogdan Lobonț – nota 7. După trei meciuri fără victorie, echipa a arătat mai bine în partida cu Daco-Getica, dar adversarul a fost unul amenințat cu retrogradarea.

Pentru Universitatea Cluj urmează partida de pe teren propriu, cu Farul Constanța. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza