Notele ZIUA, după succesul al scor reușit de “U” Cluj în fața Petrolului. “Șepcile roșii” au impresionat în repriza secundă

Notele ZIUA, după succesul al scor reușit de “U” Cluj în fața Petrolului. “Șepcile roșii” au impresionat în repriza secundă
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația condusă de Adrian Falub a reușit să se impună 4-0 în fața rivalei din Ploiești, după o repriză secundă perfectă reușită de “studenți”.

După un început dezamăgitor de sezon, echipa clujeană pare în revenire de formă. Deși jocul prestat în prima parte a meciului împotriva “Lupilor galbeni” a fost sub așteptări, repriza secundă a adus o schimbare de atitudine. “Studenții” au intrat încrezători pe teren, iar după ce execuția lui Gavra a deblocat tabela, elevii lui Falub au zburdat pe teren.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 8. Goalkeeper-ul Universității Cluj a făcut un nou meci bun, în special în prima repriză când și-a salvat echipa în mai multe situații dificile.

Rareș Takacs – Nota 6. Fundașul lateral s-a văzut puțin în jocul formației sale și a avur probleme pe fază defensivă.

Artur Crăciun – Nota 6. Stopperul moldovean a părut din nou nesigur, însă a fost salvat de colegii săi, în special portarul Dur-Bozoancă.

Kay – Nota 6. Experimentatul fundaș central și-a asumat rolul de lider al defensivei clujene, însă a fost în multe momente nesigur.

Dan Berci – Nota 6. Tânărul apărător lateral a avut o evoluție modestă, atât în ofensivă, cât și în defensivă.

Rafa – Nota 7. Portughezul a evoluat bine în flancuri și a reușit să obțină un penalty.

Victor Dican – Nota 6. Tânărul mijlocaș central nu s-a văzut prea mult în jocul formației sale.

George Florescu – Nota 7. Căpitanul Universității Cluj a alergat mult în prima parte a jocului și a reușit să transforme un penalty în actul secund.

Carol Taub – Nota 7. Deși nu s-a remarcat în prima oră de joc, jucătorul din banda stângă a reușit să ducă scorul la 3-0.

Alex Pop – Nota 7. S-a zbătut mult pe toată durata partidei și ar fi meritat să înscrie.

Cristian Gavra – Nota 8. Golgheterul din sezonul trecut a fost cel care a deblocat tabela, cu o execuție de excepție.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 8. Introdus în minutul 62, în locul lui Gavra. Jucătorul de bandă a fost “motorul” ofensiv al echipei în repriza secundă și cel pe la care au trecut toate acțiunile ofensive.

Miguel Inacio – fără notă. Introdus în minutul 82, în locul lui Rafa

Florin Burghele – fără notă. Introdus în minutul 87, în locul lui Pop. A înscris ultimul gol al clujenilor.

Adrian Falub – Nota 8. Antrenorul “Șepcilor roșii” a revigorat echipa la pauză, iar elevii săi au intrat cu o altă energie în actul secund.

Următorul meci al Unviersității Cluj va fi împotriva celor de la FC U Craiova, în Cupa României.

Comenteaza