Notele ZIUA, după succesul categoric al CFR-ului. Căpitanul Camora, omul meciului pentru clujeni

Notele ZIUA, după succesul categoric al CFR-ului. Căpitanul Camora, omul meciului pentru clujeni

“Feroviarii” s-au impus într-o manieră spectaculoasă la Botoșani, scor 5-1, într-un meci pe care l-au dominat în totalitate.

În ciuda speculațiilor că Toni Conceicao ar putea pleca de la CFR, echipa portughezului trece printr-o perioadă foarte bună. Clujenii au ajuns la nou meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care ultimele cinci sunt victorii. Chiar dacă nu s-au putut baza pe golgheterul Țucudean, campionii au înscris de cinci ori la Botoșani.

Jesus Fernandez – Nota 7 – Portarul spaniol nu a avut mult de muncă împotriva botoșănenilor, dar a oferit siguranță de fiecare dată când elevii lui Costel Enache au urcat în atac.

Cristian Manea – Nota 6 – Internaționalul român a continuat seria evoluțiilor modeste și nu a reușit să se remarce în partida din Moldova.

Paulo Vinicius – Nota 7 – Brazilianul a fost cel care a coordonat defensiva clujeană în duelul de la Botoșani.

Andrei Mureșan – Nota 7 – Stoperul a continuat evoluția bună din ultimele meciuri și a avut mai multe intervenții sigure.

Mario Camora – Nota 9 – Căpitanul CFR-ului a fost omniprezent în partida cu FC Botoșani și a reușit să dea trei pase de gol.

Damjan Djokovic – Nota 6 – Deși colegii săi au avut un meci bun, croatul nu a impresionat la Botoșani.

Mihai Bordeianu – Nota 6 – Mijlocașul central a alergat mult și a încercat să fie cel care face legătura dintre defensivă și ofensivă.

Juan Culio – Nota 8 – Argentinianul a fost “motorul” CFR-ului și fotbalistul prin gheata căruia au trecut toate acțiunile campioanei. A înscris ce de-al doilea gol al clujenilor.

Ciprian Deac – Nota 8 – După o absență îndelungată, mijlocașul a intrat un ultimele meciuri cu o dorință mare de joc și a impresionat de fiecare dată. A marcat cel de-al patrulea gol al CFR-ului.

Billel Omrani – Nota 8 – Evoluția francezului a amintit de cele din sezonul trecut. Insistențele lui au dus la deschiderea scorului, iar el a fost cel care a marcat golul al cincilea.

Alexandru Păun – Nota 8 – Tânărul jucător de bandă a avut un joc bun, a alergat mult și a reușit să înscrie un gol frumos, din afara careului.

Valentin Costache – Nota 6 – Introdus în minutul 74, în locul lui Păun. Mijlocașul de bandă venit de la Dinamo nu a reușit să se remarce în minutele petrecute în teren.

Sebastian Mailat – fără notă – Introdus în minutul 80, în locul lui Omrani.

Alexandru Ioniță – fără notă – Introdus în minutul 84, în locul lui Deac.

Antonio Conceicao – Nota 7 – Portughezul a oferit mai multă libertate oamenilor din ofensivă, iar cei trei l-au răsplătit prin golurile marcate.

Următorul meci pentru CFR Cluj va fi împotriva Dunării Călărași, pe teren propriu.

Comenteaza