Notele ZIUA, după succesul categoric al CFR-ului în fața lui Dinamo. Păun și Țucudean, cei mai buni “feroviari”

Notele ZIUA, după succesul categoric al CFR-ului în fața lui Dinamo. Păun și Țucudean, cei mai buni “feroviari”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a învins la scor de neprezentare formația lui Mircea Rednic și se menține pe primul loc în Liga 1.

După un început de sezon marcat de umilința din dubla cu Dudelange, clujenii și-au revenit în campionat și, sub comanda lui Toni Conceicao, ocupă prima poziție în ierarhia Ligii 1. Formația din Gruia a învins Dinamo la scor de neprezentare și a ajuns la 11 partide fără înfrângere în campionat. Ultimul pas greșit al clujenilor datează de la începtul lunii septembrie, când au fost învinși de Viitorul lui Gică Hagi.

Giedrius ArlauskisNota 7. Lituanianul a salvat echipa în mai multe rânduri, la puținele acțiuni periculoase ale dinamoviștilor.

Cristian ManeaNota 6. Fundașul CFR-ului a avut o evoluție ștearsă în partida din capitală.

Andrei MureșanNota 6. Stoperul campioanei a jucat în nota sa obișnuită împotriva formației lui Mircea Rednic.

Paulo ViniciusNota 6. La fel ca și colegul său din centru defensivei, brazilianul nu s-a remarcat în duelul cu roș-albii.

Mario CamoraNota 7. Căpitanul campioanei a avut o evoluție solidă în apărare și a încercat să contribuie și la faza ofensivă.

Damjan DjokovicNota 6. Croatul a prestat un joc cu care i-a obișnuit pe fanii “feroviarilor”, fără să se remarce pe durata partidei.

Mihai BordeianuNota 6. Mijlocașul a alergat mult, ca de fiecare dată, dar nu a avut reușite notabile.

Juan CulioNota 7. Revenit în primul 11 după o suspendare, argentinianul a reușit să înscrie din penalty, la începului reprizei secunde.

Ciprian DeacNota 7. Internaționalul român a fost din nou cel care a încercat să coordoneze acțiunile ofensive ale echipei sale.

George ȚucudeanNota 8. Golghterul CFR-ului a înscris și împotriva fostei sale echipe, dar a fost și cel care a obținut penalty-ul transformat de Culio.

Adrian PăunNota 8. Mijlocașul de bandă al clujenilor a reușit să înscrie unul dintre cele mai frumoase goluri din actualul sezon.

Thierry MoutinhoNota 5. Introdus în minutul 76, în locul lui Păun. Portughezul nu a avut destul timp pentru a intra în ritmul jocului.

Adam Langfără notă. Introdus în minutul 85, în locul lui Bordeianu.

Valentin Costache fără notă. Introdus în minutul 90, în locul lui Țucudean.

Antonio ConceicaoNota 7. Tactica portughezului a funcționat din nou, iar echipa sa a ajuns la 11 meciuri consecutive fără eșec.

În urma victoriei cu Dinamo, CFR se menține pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte. Următorul pentru clujeni va și împotriva formației Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza